Vojvodkyňu Meghan bráni ďalšia slávna osobnosť: Je nefér, ako ju vykresľujú!

Pravda | 12.04.2019 00:00
Objavila sa na minuloročnej májovej svadbe herečky Meghan Markleovej a britského princa Harryho. Asi preto neprekvapí, že slávna moderátorka Oprah Winfrey bráni vojvodkyňu pred klebetami a bulvárom.
Slávna moderátorka Oprah Winfrey na zábere zo... Foto: SITA/AP, Ian West
Oprah Winfrey Slávna moderátorka Oprah Winfrey na zábere zo svadby princa Harryho a Meghan Markleovej v máji 2018.

Jedna z najbohatších žien amerického šoubiznisu sa postavila na obranu svojej kamarátky, britskej vojvodkyne zo Sussexu, ktorú od svadby s princom Harrym mnohé médiá častujú rozličnými obvineniami a prinášajú odhalenia káuz o jej komplikovanej povahe, manieroch či konfliktoch so služobníctvom alebo dokonca švagrinou Kate.

„Myslím si, že ju vykresľujú v neférovej podobe a cítim, že ak by ju ľudia skutočne spoznali, pochopili by, že je priam zázračná osobnosť, srdečná, prajná a s milujúcim srdcom,“ uviedla v rannej šou televízie CBS moderátorka Oprah Winfrey.

Šesťdesiatpäťročná televízna hviezda tiež prezradila, že tehotná vojvodkyňa sa snaží vyhýbať nepríjemným a bulvárnym textom v médiách. „Nečíta vôbec nič o sebe,“ vyhlásila Winfrey, ktorá sa vraj spriatelila aj s matkou vojvodkyne Doriou Raglandovou, ktorá pôsobí ako učiteľka jogy a sociálna pracovníčka.

Vojvodkyňa Meghan na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Matt Dunham
Vojvodkyňa Meghan počas návštevy domove pre seniorov Brinsworth House, v ktorom žijú bývalí umelci a predstavitelia kultúrnej obce Vojvodkyňa Meghan na archívnom zábere.

Winfrey nie je prvou svetovou celebritou, ktorá sa postavila na obranu americko-kanadskej herečky. Len nedávno tak spravil aj herec George Clooney, ktorý aj s manželkou Amal patria k rodinným priateľom kráľovského páru.

Clooney prirovnal mediálnu honbu za Meghan k tej, ktorú kedysi prežívala princezná Diana. „Je sledovaná a ponižovaná,“ vyhlásil v rozhovore pre magazín Who americký herec. „Je to žena v siedmom mesiaci tehotenstva a všade ju sledujú a neustále poškodzujú jej meno. Médiá to robia rovnakým spôsobom ako pri princeznej Diane a história sa opakuje,“ dodal vtedy nahnevane americký herec a podnikateľ.

Vojvodkyňa Meghan by už čoskoro mala priviesť na svet svojho prvého potomka. Jej kamarátka Serena Williams len pred pár dňami pravdepodobne nechtiac vyzradila pohlavie bábätka. Podľa jej výrokov by sa údajne malo do kráľovskej rodiny narodiť ďalšie dievčatko.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ