Celine Dion je znepokojená: Veď už takmer nič necítime

Pravda | 05.05.2019 01:00
Speváčka Celine Dion na archívnom zábere z roku... Foto: ,
Speváčka Celine Dion na archívnom zábere z roku 2017.
Speváčku Celine Dionovú znepokojuje prehnané používanie technológií.

Interpretka hitu „My Heart Will Go On“ je presvedčená o tom, že práve vinou technológií už spolu ľudia takmer nehovoria. Jej želaním je preto, aby ľudia prehodnotili svoj vzťah k mobilom a počítačom, opísala to v rozhovore pre magazín Hello!.

„Už sa jeden druhému nepozeráme do očí, už sa navzájom nedotýkame, nič necítime – a môžu za to technológie. Sociálne médiá a digitálne technológie – to je dnes náš život. Viete si vôbec predstaviť, že by ste nemali mobil alebo počítač? Nemáme na výber a musíme ich používať, ale treba byť pri tom opatrný,“ opísala.

Sociálne médiá podľa nej spôsobujú aj nespokojnosť, keď sa ľudia porovnávajú so svojimi idolmi zo sveta internetu. Ako opísala pre magazín People, v minulosti nepatrila k sebaistým ženám a tak sa občas stala obeťou mobbingu. To sa podľa nej s vekom zmenilo. „Keď sa dostanete do momentu, kedy sa pozriete do zrkadla a to, čo v ňom vidíte, sa vám páči, potom ste pripravená dobyť svet. Keď som bola mladšia, necítila som sa najlepšie v mojej koži. Nikdy som sa necítila byť peknou či silnou. Všetky tie malé a veľké veci, ktoré sa v živote prihodia, by mali človeka posilniť. Inak zmysel života nikdy nepochopíme.“

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ