Stredoeurópanky to majú rady 'naostro'! Poľka Rubik ukázala v Cannes toto...

Pravda | 18.05.2019 10:20
Zdá sa, že tento rok sa v Cannes zatiaľ medzi najodvážnejšie dámy radia krásky zo Strednej Európy. Po Eve Herzigovej to bola v piatok aj poľská topmodelka Anja Rubik.
Poľská modelka Anja Rubik pózuje fotografom... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Anja Rubik Poľská modelka Anja Rubik pózuje fotografom počas príchodu na premiéru filmu Bolesť a sláva na 72. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Cannes.

Blondínka, ktorá je v modelingovom biznise už viac ako desaťročie a jej kariéra číta množstvo kampaní či titulných stránok, sa objavila na červenom koberci piatkovej premiéry filmu Bolesť a sláva v kreácii Saint Laurent. Hoci išlo o nohavicový kostým, o pozornosť núdzu nemala.

Dôvodom bolo nepochybne, že dlhonohá Poľka si pod sako nevzala vôbec nič a vrchný diel odevu nechala provokatívne rozopnutý. Áno, skrátka odhaľovala fotografom svoju hruď.

zväčšiť Poľská modelka Anja Rubik v kreácii Saint... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Anja Rubik Poľská modelka Anja Rubik v kreácii Saint Laurent. Naostro, bez podprsenky, ale s prsami poctivo prilepenými k saku.

Na žiadne odhalenia intímnych partií však nedošlo, keďže skúsená modelka si vzala pod smokingové sako kostýmu lepiace pásky, ktoré držia prsia priamo na podšívke. Podobný efekt si už v minulosti vyskúšalo niekoľko známych žien. O tom, či aj výsledok stojí za to, už môžete rozhodnúť vy sami.

Ako sa v Cannes odhalila česká modelka Eva Herizgová, nájdete tu. Galériu z piatkovej premiéry filmu Bolesť a sláva od Pedra Almodóvara si pozrite nižšie:
Herečka Penelope Cruz a jej kolega Antonio...
Modelka a moderátorka Marica Pellegrinelli,...
+34Partneri Nicole Kimpel a Antonio Banderas.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ