Slová herca slávnej manželke pred kamerami: Traumatizuješ nášho syna!

Pravda | 13.06.2019 00:00
Vyzerajú ako idylický pár. Dvojica Jason Sudeikis a Olivia Wilde sú spolu už niekoľko rokov a vychovávajú aj dve ratolesti. Nedávno si však začali vyčítať rodinné záležitosti v priamom prenose.
Herečka Olivia Wilde na akcii InStyle Max Mara... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Olivia Wilde na akcii InStyle Max Mara Women In Film Celebration. Herečka Olivia Wilde na akcii InStyle Max Mara Women In Film Celebration.

Samozrejme, išlo skôr o humornú scénku ako skutočnú hádku pred kamerami. Wilde a Sudeikis sa totiž ocitli v šou moderátorky Ellen DeGeneresovej a medzi sebou si začali vymieňať názory o výchove.

„Chcem využiť túto príležitosť a pred kopou ľudí v štúdiu sa ťa opýtať, prečo neustále traumatizuješ nášho syna v zábavných parkoch,“ opýtal sa Sudeikis svojej polovičky pred kamerami. „Toto je dôležité. Toto je niečo, o čom som chcel hovoriť už dlho,“ vyhlásil herec. Následne už s humorom pokračoval, že spoločne s partnerkou vzali kedysi synčeka Otisa do Disneylandu, kde absolvovali niekoľko atrakcií.

Herec Jason Sudeikis a jeho snúbenica Olivia... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Jason Sudeikis a jeho snúbenica Olivia Wilde (v kreácii Elie Saab). Herec Jason Sudeikis a jeho snúbenica Olivia Wilde (v kreácii Elie Saab).

Následne herec ukázal fotografiu všetkých troch, na ktorej sa malý chlapec pozerá vydesene do objektívu. Rovnako vydesená je však aj herečka Olivia Wilde. To vyvolalo v štúdiu salvy smiechu a diváci následne pochopili humornú scénku medzi partnermi.

Herečka sa priznala, že tento zážitok patrí medzi najtraumatickejšie aj pre ňu samotnú. Synček totiž údajne ledva dosiahol potrebnú výšku a váhu, aby sa zúčastnil na jazde na veľkej húsenkovej dráhe.

„Bála som sa, že vypadne zo sedadla. Nikdy v živote som nebola taká vydesená,“ priznala sa Wilde, ktorá vraj synovi nechcela najprv odoprieť tento zážitok. Následne však svoje rozhodnutie ako matka ľutovala. Jej partner si však z nej robí dodnes pre to žarty.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ