Pre lásku a túto ženu príde o 38 miliárd! Bezos vzal na tenis novú partnerku

Pravda | 15.07.2019 00:00
Šéf a zakladateľ Amazonu Jeff Bezos a jeho... Foto: ,
Šéf a zakladateľ Amazonu Jeff Bezos a jeho priateľka - moderátorka Lauren Sanchez, pre ktorú sa rozvádza.
Už niekoľko dní je najbohatší muž sveta, podnikateľ Jeff Bezos rozvedený. Jeho románik s moderátorkou Lauren Sanchezovou, ktorý prerástol do vážneho vzťahu, ho nestál málo.

Ako pred časom uviedli americké médiá, zakladateľ Amazonu by mal svojej bývalej manželke Mackenzie Bezosovej vyplatiť 38,3 miliardy amerických dolárov v podobe akcií známej spoločnosti Amazon.

Zdá sa však, že Bezos si z toho ťažkú hlavu nerobí. Aj po finančnom vyrovnaní zostáva najbohatším človekom planéty a jeho láska má konečne akúsi pomyselnú právoplatnú „zelenú“ pred zrakmi verejnosti.

Na finále mužskej dvojhry prišla aj operná...
Princ William a Catherine, vojvodkyňa z...
+10Herec Benedict Cumberbatch a operná diva...

Dôkazom bol pravdepodobne aj nedeľňajší zápas finále mužskej dvojhry vo Wimbledone, kde sa 55-ročný Američan objavil už v sprievode svojej novej oficiálnej partnerky – moderátorky Lauren Sanchezovej. Aj v jej prípade pôjde o rozvod, keďže Sanchez bola vydatá za za hollywoodskeho agenta Patricka Whitesella, s ktorým má dve deti, syna a dcéru. Bezos má so svojou exmanželkou Mackenzie tri biologické ratolesti a jednu adoptívnu dcéru.

zväčšiť Miliardár a zakladateľ Amazonu Jeff Bezos (hore... Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Miliardár a zakladateľ Amazonu Jeff Bezos (hore vpravo) a jeho partnerka Lauren Sanchez, pre ktorú sa rozvádza po dlhoročnom manželstve. Miliardár a zakladateľ Amazonu Jeff Bezos (hore vpravo) a jeho partnerka Lauren Sanchez, pre ktorú sa rozvádza po dlhoročnom manželstve.

Správa o krachu manželstva Jeffa Bezosa s manželkou MacKenzie Bezosovou sa dostala do médií v januári 2019. Následne médiá prišli s informáciou, že najbohatší muž sveta prežíva niekoľkomesačný horúci románik s moderátorkou Lauren Sanchezovou.

The National Enquirer priniesol informácie, že Jeff Bezos si od apríla minulého roka posielal erotické sms-ky a fotografie práve s peknou moderátorkou – mal jej posielať dokonca zábery svojho prirodzenia a horúce správy, ktoré magazín aj zverejnil. Párik sa stretával v hoteloch či v súkromnom lietadle Bezosa, po vášnivých stretnutiach sa obaja vrátili k svojim „polovičkám“.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ