Hviezda zavítala do rodného mesta a všetci boli paf! Zeta-Jones vo Walese

Pravda | 27.07.2019 11:00
49-ročná hollywoodska hviezda Catherine Zeta-Jones je hrdou rodáčkou z Walesu.

Do svojho rodného mesta Swansea sa vrátila, aby si prevzala prestížne ocenenie. A nemohla vyzerať úchvatnejšie.

Catherine Zeta-Jones  v meste Swansea vo Walese. Foto: Reuters, Ben Birchall
Zeta Jones Catherine Zeta-Jones v meste Swansea vo Walese.

Slávna tmavovláska je na potulkách Európou už istý čas, spoločnosť počas dovolenky jej robí aj manžel, oscarový herec Michael Douglas (74). Po návšteve ostrova Capri, kde sa pred pár dňami zúčastnili veľkolepej oslavy 60-tych narodenín milionára Lawrencea Strolla, sa manželia vydali o čosi severnejšie. Zavítali do Walesu, spoločnosť im robil aj ich 18-ročný syn Dylan.

Catherine Zeta-Jones a jej manžel  Michael... Foto: Reuters, Ben Birchall
Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones a jej manžel Michael Douglas a ich spoločný syn Dylan v meste Swansea vo Walese.

Výberom šiat na slávnostné podujatie trafila hviezda muzikálu Chicago (2002) do čierneho. Výrazný odtieň magentovej z dielne Christiana Siriana slávnej čiernovláske naozaj pristal, dobrú službu jej urobil aj asymetrický strih vrchného dielu. Práve po takomto strihu siahla Zeta-Jones už pár razy aj v minulosti. Priam ukážková postava nemala v zvolenom modeli jedinú chybičku.

Svoj look herečka a dvojnásobná mama doplnila aj výraznými náušnicami v tvare kruhu, na červenom koberci ju zdobili aj neprehliadnuteľné prstene na rukách. Galantne ju počas príchodu na podujatie sprevádzal jej o 25 rokov starší manžel aj ich spoločný syn. Dcéra Carys (15) vo Walese chýbala.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ