Zvádza v ľahučkej košieľke! 17-ročná dcéra Crawfordovej v hudobnom klipe

Pravda | 26.07.2019 09:20
Kaia Gerber Foto: ,
Topmodelka Kaia Gerber.
Má len sedemnásť, ale svet jej leží doslova pri nohách. Reč je o modelke Kaiy Gerberovej, dcére topmodelky Cindy Crawfordovej.

Od jej štartu v módnom biznise neuplynulo veľa času a ona si ho už stihla podmaniť. Aktuálne však zamierila do inej sféry, zahral si v hudobnom klipe. Ide o jej prvé účinkovanie v tejto pozícii. Opäť sa tak vydáva po stopách svojej slávnej mamy, ktorá sa objavila v klipe Georgea Michaela Freedom, v ktorom si zahrali aj ďalšie krásky obdobia 90-tych rokov – Naomi Campbell, Christy Turlington či Tatjana Patitz (pozrite si klip).

17-ročná školáčka si zahrala v klipe 24-ročného speváka Johna Eatherlya k jeho skladbe Burnout. V klipe sa stretla s 22-ročným hercom a modelom Oli Greenom. Klip vznikal v New Yorku, pred kamerami predvádza Kaia Gerber posadnutosť svojím objektom, ktorého stvárňuje práve Green.

Nechýbajú zvodné pózy, ani predvádzanie sa v ľahučkej bielej košieľke práve pred svojím kolegom z klipu. Premeniť sa na zvodnú krásku nie je pre slávnu tínedžerku až takým problémom, dokazuje to nielen v klipe, ale aj na predvádzacích mólach či na stránkach módnych magazínov.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ