Krásna mamička Mary Bartalos a jej rodinka ako z obrázku, pozrite sa

Pravda | 06.08.2019 10:11
Mária Bartalos Foto:
Herečka Mária Bartalos.
Koncom júna sa slovenská herečka Mary Bartalos stala po prvý raz mamou. Svoju materskú dovolenku si obsadzovaná herečka užíva plnými dúškami.

Predstaviteľka Lindy zo seriálu Oteckovia dala divácky úspešnej sérii zbohom treťou sériou a ako avizovala, vo štvrtej sérii, ktorá sa začne vysielať na jeseň, ju už neuvidíme. So svojimi fanúšikmi však zostáva herečka v neustálom kontakte prostredníctvom sociálnej siete Instagram, kde ju sleduje 182 000 ľudí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Milujem♥️ #rodinajenajviac

Príspevok, ktorý zdieľa M A R I A B A R T A L O S (@maria.bartalos),

Aktuálne sa 24-ročná hnedovláska pochválila fotografiou, na ktorej pózuje nielen so synčekom Noelom, ale aj s manželom Adriánom. Z usmiatej rodinky priam srší šťastie, jej najmenší člen si spokojne oddychuje v šatke obklopený rodičmi.

Okrem seriálu Oteckovia či filmu Petra Bebjaka Trhlina si Mary Bartalos nedávno zahrala aj v seriáli RTVS s názvom Inšpektor Max, v ktorom hlavnú rolu stvárnil Juraj Kukura. Ako herečka priznala aj nedávnom v rozhovore pre TV Pravda, v blízkej dobe sa plánuje naplno venovať mamičkovským povinnostiam.

Video

Bartalos nie je jedinou členkou seriálu Oteckovia, kto sa teší z potomka. Len mesiac po nej sa čerstvým oteckom stal aj jej seriálový kolega, Braňo Deák. Obľúbenému hercovi porodila jeho manželka Ladislava dcérku.

Herec Braňo Deák s manželkou   počas... Foto: Peter Stas
Herec Braňo Deák s manželkou Herec Braňo Deák s manželkou počas otváracieho ceremoniálu 27. ročníka Medzinárodného filmového festivalu Art Film Fest 2019.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ