Spoznáte v nej sexi milenku? Krásna Marcinková má nový imidž, páči sa vám?

Pravda | 14.08.2019 10:00
Obľúbenú slovenskú herečku Gabiku Marcinkovú budú môcť od jesene vídať diváci JOJ-ky v novom seriáli s názvom Delukse.

Imidž, ktorý predvádzala v seriáli Milenky, kde práve pekná hnedovláska stvárňovala jednu z hlavných rolí, je však fuč! Tvorcovia seriálovej novinky jej „pridelili“ rolu chyžnej Lenky. Nová rola z nej urobila pred kamerami takmer blondínku, dokonca s ofinou. Práve tento herečkin „look“ bude pre divákov novinkou.

Herečka Gabriela Marcinková ako chyžná Lenka v... Foto: TV JOJ
seriál delukse, delukse, gabriela marcinková, Herečka Gabriela Marcinková ako chyžná Lenka v seriáli Delukse.

Zaujímavosťou je, že pred kamerami sa stretne s kolegom Alexandrom Bártom – ten sa v novinke predvedie v úlohe Daniela, manažéra hotela, ktorý sa zaľúbi práve do peknej upratovačky Lenky. Bárta s Marcinkovou tvorili dvojicu, hoci manželskú, v seriáli Milenky. Práca ich tak opäť zviedla dohromady. V Milenkách ich vzťah nedopadol dobre, uvidíme, ako dvojica skončí v seriáli Delukse.

Gabika Marcinková v seriáli Milenky s Táňou... Foto: MARKÍZA
Gabika Marcinková v seriáli Milenky s Táňou Pauhofovou, Zuzanou Norisovou a Antóniou Liškovou. Gabika Marcinková v seriáli Milenky s Táňou Pauhofovou, Zuzanou Norisovou a Antóniou Liškovou.

Novinka z dielne JOJ-ky, v ktorej sa predvedú herci ako Zuzana Fialová, Dominika Žiaranová či Ľubomír Paulovič, diváka zavedie do prostredia päť-hviezdičkového hotela, kde sa personál dostáva do neuveriteľných situácií v snahe zabezpečiť hladký chod hotela, aby ulahodil nepríjemnému majiteľovi, ktorý hľadá dôvody, aby ich mohol vyhodiť.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ