Doktorka Quinnová aj so Sullym po 26 rokoch! Pozrite sa, ako ich zmenil čas

Pravda | 22.08.2019 10:50
Herečku Jane Seymourovú kedysi milovali tisícky divákov. Aj tých slovenských! Dôvodom bola jej rola doktorky Quinnovej, ktorá v rovnomennom seriáli zachraňovala obyvateľov mestečka na divokom Západe.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Summers with Sully!

Príspevok, ktorý zdieľa Jane Seymour (@janeseymour),

Niekdajšia Bond-girl mala v roku 1993, v čase štartu nakrúcania, 42 rokov. Dnes je z nej dáma, ktorej ťahá na sedemdesiatku. Pri pohľade na ňu je však jasné, že so starnutím sa vyrovnáva priam zázračne. Seymour vyzerá veľmi príťaživo a mladistvo a potvrdila to aj celkom nedávno zábermi na svojom Instagrame.

Ten však priniesol zaujímavé porovnanie nielen pre rodáčku z britského mesta Hayes. Doktorka Quinnová zostala v priateľskom kontakte so svojím niekdajším filmovým kolegom Joeom Landom, predstaviteľom kovboja Sullyho. Ich láske priali pri obrazovkách tisícky divákov, v súkromí sa však dvojica predovšetkým výborne priatelia.

zväčšiť Herecká dvojica Jane Seymour a Joe Lando na... Foto: © CBS Television
Jane Seymour a Joe Lando Herecká dvojica Jane Seymour a Joe Lando na zábere zo seriálu Doktorka Quinnová.

Ich kamarátstvo zjavne pretrvalo. Seymour totiž na svojom Instagrame zverejnila záber s Landom a pripísala k nemu stručne „Leto so Sullym“. Lando je od svojej niekdajšej seriálovej kolegyne mladší o celých jedenásť rokov, tento rok oslávi 58. narodeniny. A zdá sa, že vek mu z jeho šarmu neubral, skôr naopak. Vlasy sa skrátili, zošediveli, no herec vyzerá zrelšie a stále charizmaticky.

Zaujímavosťou je, že v súkromí je Joe Lando šťastne ženatý už 22 rokov. Od roku 1997 je jeho vyvolenou herečka Kirsten Barlow. V prípade Seymourovej sudičky neboli až také prajné. Má za sebou štyri manželstvá, aj to posledné (s kolegom Stacym Keachom) sa skončilo v roku 2015 rozvodom. Momentálne žije bez partnera.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ