Veď ona nestarne! Hargašová pred kamerami, Kuzminovej rodina v Ťumene ju dostala

Pravda | 01.10.2019 00:00
Moderátorka Jarmila Lajčáková Hargašová Foto:
Moderátorka Jarmila Lajčáková Hargašová v relácii V dobrej spoločnosti.
Diváci RTVS sa budú môcť od októbra bližšie zoznámiť so životnými príbehmi desiatich výnimočných osobností.

Moderátorka Jarmila Lajčáková Hargašová sa za nimi vybrala na miesta, ktoré sú pre nich dôležité a vyspovedala ľudí, ktorí ich na životnej ceste formovali, alebo zohrali jedinečnú úlohu.

"Cesta k príbehu je pozorovať, pýtať sa a počúvať. V dobrej spoločnosti sa preto budem pýtať a počúvam desať osobností s rôznorodými príbehmi, ktoré majú rozdielne profesie a pôsobia v rôznych krajinách,“ priblížila Jarmila Lajčáková Hargašová.

Moderátorka Jarmila Lajčáková Hargašová v... Foto: RTVS
Moderátorka Jarmila Lajčáková Hargašová Moderátorka Jarmila Lajčáková Hargašová v relácii V dobrej spoločnosti.

Hneď prvý večer 4. októbra strávia diváci v dobrej spoločnosti biatlonovej šampiónky Anastasie Kuzminovej a spolu s ňou navštívia v jej rodnom Ťumene miesta spojené s jej detstvom a dospievaním. "Ohúrila nás pohostinnosť, dobrota a neúnavnosť, s akou sa nám naši hostitelia venovali. Nasťa s mamou a sestrou predviedli širokú škálu kuchárskeho umenia, otec lovil ryby z jazera, ktoré potom zaúdil a ugriloval, všetko bolo domáce a nekonečne chutné,“ zaspomínala si na natáčanie Jarmila Lajčáková Hargašová.

Štáb relácie V dobrej spoločnosti s Anastasiou... Foto: RTVS
hargašová Štáb relácie V dobrej spoločnosti s Anastasiou Kuzminovovou v Ťumene.

V ďalších častiach sa o svoje skúsenosti, pády a víťazstvá podelí významný mikrobiológ a vedec Ján Vilček, spisovateľka a scenáristka Martina Formanová , automobilový dizajnér Jozef Kabaň, divadelná a filmová herečka Jana Bittnerová, úspešný producent Ján Mojto, horolezecká legenda Zoltán Demján, priekopníčka paliatívnej medicíny na Slovensku Kristína Križanová, operný spevák Dalibor Jenis a bývalá tenistka Daniela Hantuchová.

"Našou snahou je inšpirovať divákov k tomu, že hoci to v živote veľakrát nebýva jednoduché, po každom páde treba vstať a ísť ďalej.“ Okrem Ťumenu sa štáb dostal aj do iných zahraničných miest, s kamerami boli v Mníchove, New Yorku, Paríži či Prahe.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ