Zahalená skoro celá a predsa taká sexy! Julia Fox zvádza rafinovane

Pravda | 06.10.2019 00:00
Diváci newyorského filmového festivalu si ju mohli pozrieť v novinke Uncut Gems. Fotografov zase fascinuje svojimi pôvabmi. A tiež variabilitou.
Herečka Julia Fox na premiére filmu Uncut Gems... Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Herečka Julia Fox na premiére filmu Uncut Gems v New Yorku. Herečka Julia Fox na premiére filmu Uncut Gems v New Yorku.

Herečka Julia Fox sa objavila vo štvrtok na premietaní filmovej novinky v New Yorku a zaujala svojou rafinovanosťou. Pred objektívy predstúpila v nohavicovom kostýme, ktorý ju dostatočne zahaľoval, napriek tomu však pôsobila poriadne sexy.

Dôvodom určite bol výstrih, ktorý zvýraznilo vypasované sako s akoby korzetovou štruktúrou a šitím. K tomu sa pridali aj luxusné klenoty. Briliantový náhrdelník, ktorý priklincoval zraky práve smerom do dekoltu.

Herečka Julia Fox na premiére filmu Uncut Gems... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Herečka Julia Fox na premiére filmu Uncut Gems počas filmového festivalu v Toronte. Herečka Julia Fox na premiére filmu Uncut Gems počas filmového festivalu v Toronte.

Fox však zjavne patrí medzi dámy, ktoré majú rady trošku provokácie. A vedia presne, ako ju dávkovať. Keď rovnakú snímku propagovala na nedávnom filmovom festivale v Toronte, obliekla si k čiernemu body sieťovanú sukňu z retiazok pošívanú kryštálmi. Výsledok? Superzvodný.

Porovnajte a zahlasujte v našej ankete, ako to herečke pristane viac?

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ