Brat vojvodkyne Kate sa zasnúbil! Pozrite sa na jeho blond Francúzku

Pravda | 07.10.2019 10:39
James Middleton (32) sa tajne zasnúbil so svojou francúzskou priateľkou Alizee Thevenetovou (29).

Šťastnú novinu potvrdil sám brat vojvodkyne Kate na svojom Instagrame, kde zverejnil foto so svojou peknou priateľkou. Na Instagrame napísal: „Ona povedala áno. Naše tajomstvo je vonku a my nemôžeme byť šťastnejší, že sa oň môžeme podeliť.“ Na zverejnemom zábere sa obaja snúbenci spokojne usmievajú v obkolesení krásnych hôr.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️She said OUI ❤️ . Our secret is out but we couldn’t be happier to share the news #jalizee

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy),

Podľa „Daily Mail“ sa mala dvojica zasnúbiť v sobotu. „Zasnúbenie ale držali v tajnosti, ich priatelia ale o ňom vedeli. Dvojica ho chcela zverejniť počas týždňa, ale už sa dostalo na verejnosť tak to urobili skôr,“ citoval „Daily Mail“ zdroj z ich okolia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sail away with me ⛵️ ☀️

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy),

Zaujímavý je aj snubný prsteň, ktorý James Middleton svojej vyvolenej daroval – má ísť o prsteň so zafírom. S rovnakým kameňom, ktorý kedysi patril zosnulej princeznej Diane, popýtal o ruku princ Wiiliam Kate Middletonovú. Je tak možné, že mladší brat vojvodkyne sa pri výbere kameňa inšpiroval práve svojím švagrom.

James Middleton a Alizee Thevenet tvoria pár od minulého roka, kedy sa spoznali v klube „South Kensington Club“, kde ona pohladila psa menom Ella, ktorý patril práve Jamesovi. Vďaka tomu si James s peknou finančnou expertkou dohodol rande. V máji tohto roka zverejnením spoločnej fotografie na Instagrame vzťah s peknou blondínkou James Middelton potvrdil.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ