Ikony filmového plátna spolu: Jedna 44, druhá 61, ale vyzerajú božsky!

Pravda | 08.10.2019 00:00
Stretnú sa spolu vo filme a spoločne sa objavili aj na stretnutí s médiami v Ríme, keď propagovali uvedený projekt. Reč je o Angeline Jolieovej a Michelle Pfeifferovej.
Herečky Angelina Jolie (vľavo) a Michelle... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Herečky Angelina Jolie (vľavo) a Michelle Pfeiffer spoločne pózovali na promo fotení ku filmu Vládkyňa zla 2. Herečky Angelina Jolie (vľavo) a Michelle Pfeiffer spoločne pózovali na promo fotení ku filmu Vládkyňa zla 2.

Dvojica sa už od budúceho štvrtka objaví aj v slovenských kinách v rozprávkovom príbehu Vládkyňa zla 2. Do metropoly Talianska pricestovali propagovať snímku z produkcie štúdií Disney, ale tiež očariť médiá.

Obe dámy sa už radia do generácie zrelších žien. Tá mladšia je šesťnásobnou mamou a v júni oslávila 44. narodeniny. Zároveň sa hrdí titulom najkrajšej ženy sveta, ktorý jej pripisovali médiá v minulosti a o ktorý pokojne môže bojovať aj dnes.

Angelina Jolie (vľavo) a Michelle Pfeiffer na...
Herečky Angelina Jolie (vľavo) a Michelle...
+10Herečka Michelle Pfeiffer pózuje fotografom.

Herečku Michelle Pfeifferovú kedysi označovali podobným výrazom a hoci prekročila šesťdesiatku, vyzerá skutočne famózne. Potvrdila to aj na stretnutí v Ríme, kde sa najprv po boku mladšej kolegyne predviedla v elegantnej kombinácii čiernych nohavíc a béžového topu s rolákovým golierikom. Počas večernej premiéry ich vymenila za zamatové šaty v magnetickej modrej.

Herečka Angelina Jolie na premiére filmu... Foto: Reuters, YARA NARDI
Herečka Angelina Jolie na premiére filmu Vládkyňa zla 2. Herečka Angelina Jolie na premiére filmu Vládkyňa zla 2.

Samotná Angelina potom zaujala azda ešte viac. V jej prípade bola voľba topu na deň neprehliadnuteľná. A skutočne štýlová. Obliekla sa totiž do kreácie Givenchy Haute Couture. Večer to zase boli dramatické šaty s výrazným leskom zatkávaným v materiáli. Držiteľka Oscara v posledných týždňoch pôsobí omnoho spokojnejšia a zdá sa, akoby omladla a skrásnela.

Dôvodom podľa jej blízkych je fakt, že sa konečne vyrovnala s krachom jej manželstva s hercom Bradom Pittom. Nedávno však tiež priznala, že pred rozpadom ich vzťahu „stratila tak trochu samu seba“. A práve odlúčením sa jej podarilo vrátiť k svojmu skutočnému ja.

Herečka Michelle Pfeiffer predstavila v Ríme... Foto: Reuters, YARA NARDI
Herečka Michelle Pfeiffer predstavila v Ríme film Vládkyňa zla 2. Herečka Michelle Pfeiffer predstavila v Ríme film Vládkyňa zla 2.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ