Tri generácie žien Crawfordových! Gény hovoria jasnou rečou, pozrite sa

Pravda | 09.11.2019 00:00
Topmodelka deväťdesiatych rokov, Cindy Crawford, sa pred objektívmi v Los Angeles ukázala s dcérou aj mamou.

Modelka Cindy Crawford zobrala do spoločnosti dcéru Kaiu aj mamu Jennifer. Počas pózovania pred objektívmi sa tak bok po boku usmievali tri pekné ženy, ktoré rodinné putá nezaprú.

Zľava: Kaia Gerber, Jennifer Sue Crawford-Moluf... Foto: Profimedia
Kaia Gerber Zľava: Kaia Gerber, Jennifer Sue Crawford-Moluf a Cindy Crawford na podujatí "Women's Guild Cedars-Sinai" v Los Angeles.

53-ročná supermodelka vyzerala úžasne v čiernom saténovom tope, ktorý jej odhaľoval zvodne ramená. K topu zvolila puzdrovú sukňu v dĺžke tesne pod kolená, svoju vysokú postavičku ešte opticky predĺžila čiernymi sandálikmi na vysokom podpätku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

So special spending the day with my mom and @kaiagerber for @womensguild ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy Crawford (@cindycrawford),

O tom, že 18-ročná Kaia je maminou kópiou, niet pochýb. Na podujatie Women's Guild Cedars-Sinai dorazila v nežnej bielej, šaty jej siahali, podobne ako jej slávnej mame, po kolená. Výstrih jej zdobila jemná retiazka. Aj ona svoj model doplnila čiernymi sandálikmi na vysokom podpätku a spomedzi trojice žien bola práve Kaia tou najvyššou.

Cindy Crawford zverejnila na svojom Instagrame aj záber, ako sa spolu s mamou na podujatie pripravujú, na fotografii obe pózujú s natáčkami na hlave a s kávou v ruke. Následne si dokonale upravené všetky tri vyrazili do spoločnosti.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ