Ako biela labuť! Charlize Theron opäť uchvátila, mohol ju vôbec niekto tromfnúť?

Pravda | 12.11.2019 13:30
Herečke Charlize Theronovej v uplynulých týždňoch niektorí jej fanúšikovia vyčítali príliš výraznú zmenu odevného štýlu. Zdala sa im možno drsná, možno príliš extravagantná. Na cenách magazínu Glamour však bodovala na celej čiare.
Herečka Charlize Theron na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na vyhlásení cien Glamour Women of the Year Awards v kreácii Givenchy Haute Couture.

Držiteľka Oscara, ktorá sa zároveň stala laureátkou jednej z cien, sa objavila na slávnostnom ceremoniáli v kreácii z dielne Givenchy Haute Couture. A vyrazila mnohým dych. Šaty s architekturálnou sukňou zdobenou skutočným perím a výrazným hranatým živôtikom pripomínali tak trošku kostým labute – akoby ožila slávna postava z baletu Labutie jazero. No zároveň nešlo o model prehnane kostýmový, Theron v ňom pôsobila moderne, rafinovane a veľmi étericky.

Herečka Charlize Theron na vyhlásení cien...
Herečka Brooke Shields bola na vyhlásení cien...
+17Dizajnérka Tory Burch.

V tomto prípade určite pomohla aj úprava krátkeho účesu, ktorý dostal veľmi elegantnú podobu rozdelenia na cestičku a hladkého tvaru. Líčenie bolo, už ako býva zvykom, v prípade niekdajšej modelky bezchybné.

Theron sa pridala v pondelok večer k ďalším laureátkam tohtoročných cien pre Ženy roka, ktoré pravidelne rozdáva časopis Glamour. Okrem nej sa z ocenenia tešila napríklad futbalistka Megan Rapinoe, spisovateľka Margaret Atwood či dizajnérka Tory Burch.

zväčšiť Zľava: Herečka Jane Fonda, modelka Anne V a... Foto: Reuters
Zľava: Herečka Jane Fonda, modelka Anne V a herečka Brooke Shields. Zľava: Herečka Jane Fonda, modelka Anne V a herečka Brooke Shields.

Medzi pozvanými dámami žiarili mnohé dámy a popri Theronovej nepochybne stojí za zmienku napríklad herečka Aja Naomi King v žiarivej žltej kreácii od Marca Jacobsa, tehotná Iskra Lawrence či 54-ročná Brooke Shields, ktorá stavila na minikreáciu a vyrazila dych. Viac nájdete v galérii.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ