Túto televíznu šou vojvodkyňa Kate miluje, prezradil princ William

Pravda | 25.11.2019 00:00
Princ William a vojvodkyňa Kate Foto: ,
Princ William a vojvodkyňa Kate.
Kráľovské povinnosti aj starostlivosť o malé deti dávajú princovi Williamovi a jeho manželke určite zabrať. Ako každí iní rodičia, aj oni občas potrebujú relax, hoci aj pred televíznou obrazovkou.

Princ William sa pred časom zúčastnil charitatívneho podujatia bez svojej manželky. Išlo o benefíciu Centerpoint, určenej na pomoc ľuďom bez domova. William bol počas večera obkolesený mnohými známymi osobnosťami, s ktorými zotrval v družnom rozhovore.

Ako uvádza Daily Mail, trojnásobný otec sa na podujatí zarozprával aj s moderátorkou Claudiou Winklemanovou. A práve tej mal prezradiť, aký je obľúbený program jeho manželky. Ide o tanečnú šou „Let's Dance“. V Británii sa vysiela pod názvom „Strictly Come Dancing“ a jeho moderátorkou je práve Winklemanová.

„Ja som šou videl pár razy, ale moja manželka je jej veľkou fanúšičkou. Rovnako aj moja svokra,“ povedal princ William podľa spomínaného denníka.

Starší z dvoch synov princa Charlesa z času na čas povie niečo zaujímavé zo súkromia, ktoré si inak manželia úzkostlivo strážia. Pred časom napríklad prezradil, že jeho manželka Kate rada relaxuje aj pri omaľovankách pre dospelých.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ