Tehotná Bagárová s natáčkami a v spacáku na koberci: Drsná Superstar!

Pravda | 15.01.2020 00:00
Už o niekoľko týždňov odštartuje na obrazovkách ďalšia séria speváckej šou Superstar. Tohtoročnú porotu spestrí niekoľko nových tvárí. Je medzi nimi aj tehotná Monika Bagárová.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Naše parta a něco málo z natáčení #superstar2020 #nasecrew #funfunfun #seeusoon

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Zábery si preklikáte šípkou vpravo v obrázku.

Speváčka, ktorá sama kedysi účinkovala a súťažila v speváckom programe o hľadaní speváckej „superhviezdy“, zverejnila v utorok na svojom Instagrame pár momentiek z nakrúcania. Fotografie, ktoré vznikali na rozličných miestach, zachytávajú okrem Bagárovej (celý čas v natáčkách na hlave) aj jej kolegov – medzi nimi napríklad speváka Pavla Haberu, hudobníka Mariána Čekovského či moderátora Leoša Mareša.

Zdá sa, že najbližšie si však mladá speváčka je s kolegyňou Patríciou Pagáčovou. Mladé dámy dokonca zachytáva jedna fotografia ako ležia jedna vedľa druhej a snažia sa o cenné minúty oddychu priamo na koberci zabalené do spacákov. Zjavne v prestávke medzi nakrúcaním.

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Brna počas uplynulých Vianoc prezradila svojim fanúšikom veľkú novinu. S partnerom, zápasníkom Muradovom sa tešia na prvý prírastok. Napriek tehotenstvu sa však rozhodla pokračovať v Superstar naplno. Jej zdravotný stav to údajne umožňuje bez problémov. V čase, keď sa budú nakrúcať finálové epizódy šou, sa však už bude určite blížiť k termínu pôrodu.

Ktohovie, možno nová séria Superstar nezrodí len spevácku hviezdu, ale aj nový talent s Bagárovej krvou v žilách.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ