Gottov hit Lady Carneval celkom inak! Porovnajte originál s novinkou a hlasujte

Pravda | 25.01.2020 14:30
Karel Gott Foto:
Karel Gott na snímke z roku 1993.
Pätica hudobníkov vokálnej skupiny For You prerobila do acapella podoby slávny hit Karla Gotta “Lady Carneval”.

Slovenský Pentatonix, ako kapelu nazývajú, má na konte napríklad aj hit so Simou Martausovou s názvom "Nenahraditeľná”.

Vokálnu skupinu For You tvoria piati hudobníci s výnimočnými hlasmi. „Tentokrát nás očarila legenda československej hudby Karel Gott a jeho nestarnúci hit “Lady Carneval”. Klip sa nakrúcal v našom domácom štúdiu a dokonca vo vlastnej réžii. Každý z nás sa postaral o niečo iné, spojili sme hlavy a vytvorili sme tento klip. Bola to fakt zábava,“ teší sa Milan Masiarik. Pieseň “Lady Carneval” má skupina For You v repertoári už dlhší čas a pravidelne ju spievajú aj na koncertoch.

"Vždy nás veľmi prekvapilo, že pri koncertovaní v zahraničí si ľudia spievali túto pieseň s nami. Za to si Karel Gott naozaj zaslúži veľký obdiv a rešpekt,” neskrýva obdiv speváčka Katalin Lantos Borbély.

For You aktuálne pracujú paralelne na viacerých projektoch s rôznymi umelcami. Zároveň priebežne zbierajú nápady a inšpirácie na vlastnú tvorbu. "Proces tvorby je veľmi jednoduchý. Základom je pohodlné usadenie, káva, čaj a dobrá nálada. Tvoríme všetci spoločne. Keďže každý z nás je úplne iný, vie priniesť do aranžu zaujímavé nápady a feelingy. V našich aranžmánoch sa snažíme priniesť vždy niečo nové. Radi experimentujeme, ale zároveň si zachovávame náš rukopis,” hovorí členka kapely Nika Barľáková.