Návrat pred kamery? Vojvodkyňa Meghan si vraj už hľadá filmového agenta

Pravda | 31.01.2020 08:30
princ Harry a jeho manželka Meghan Foto: ,
Britský princ Harry a jeho manželka Meghan sa usmievajú počas odchodu z Kanadského domu v Londýne 7. januára 2020.
Bola to jedna z alternatív, o ktorej sa začalo uvažovať okamžite po prekvapivom "Megxite". Že by sa nakoniec stala pravdou?

Americký magazín US Weekly priniesol informáciu od svojho zdroja, že vojvodkyňa Meghan si začala hľadať manažéra. „Aktívne si hľadá manažéra a agenta pre budúce projekty,“ cituje týždenník svoj zdroj. „Mohol by to byť manažér alebo filmový agent. Už začala oslovovať známych ľudí z brandže, ktorí by jej mohli pomôcť nájsť niekoho na zastupovanie,“ pokračoval zdroj.

Britské médiá sa vo veci snažili kontaktovať Buckinghamský palác, ale zatiaľ sa žiadneho stanoviska nedočkali. O tom, že by sa vojvodkyňa Meghan chcela vrátiť k pôvodnej profesii herečky, sa však špekuluje už pár týždňov.

Keď s manželom Harrym vyhlásili, že by chceli obmedziť svoje povinnosti, ktoré vyplývajú z príslušnosti ku kráľovskej rodine a osamostatniť sa, mnohí začali prichádzať s teóriami, ako si pár bude zarábať na živobytie.

Okrem návratu k herectvu pre niekdajšiu hviezdu seriálu Kravaťáci prichádza do úvahy aj účasť na ďalších verejných projektoch, písanie kníh či napríklad spoločensko-politická funkcia v prípade princa Harryho. Čo príde, však ukáže až budúcnosť.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ