Brožová si môže recept na mladosť patentovať! Oslavovala 52 či 25?

Pravda | 14.02.2020 00:00
Kateřina Brožová Foto:
Kateřina Brožová oslávila 52. narodeniny aj na nakrúcani seriálu Modrý kód.
Poriadne prekvapenie si pripravili pre herečku Kateřinu Brožovú (52) jej seriáloví kolegovia z Modrého kódu, ktorí patria takmer do jej, aj keď najmä do tej seriálovej rodiny.

Pôvabnú českú hviezdu, ktorá oslavovala 52. narodeniny, totiž počas nakrúcania seriálu Modrý kód, prekvapili herci Petr Buchta a Sandra Nováková. Medzi dvomi obrazmi sa náhle zjavili v ateliéroch s veľkou kyticou.

"Radosť a zároveň veľké prekvapenie mi urobili moji hereckí kolegovia Petr Buchta a moja seriálová dcéra Sandra Nováková. Na nakrúcaní Modrého kódu som dostala obrovskú kyticu. Som milovníčkou všetkých druhov kvetín,“ povedala herečka, ktorá by si svoj recept proti starnutiu mala nechať snáď i patentovať.

Kateřinu Brožovú prekvapili jej kolegovia zo... Foto: Prima
Kateřina Brožová Kateřinu Brožovú prekvapili jej kolegovia zo seriálu Modrý kód - Petr Buchta a Sandra Nováková jej darovali obrovskú kuticu.

Kateřina sa v seriáli Modrý kód pravidelne predstavuje v úlohe starostky a teraz už i predsedníčky kraja Dariny Růžičkovej. Obľúbená herečka však prezradila i to, čo dostala na narodeniny od svojej vlastnej dcéry. "Narodeninovú oslavu, ktorá sa tentokrát konala u nás doma, sme si veľmi užili. Od mojej dcéry Kačenky som dostala krásny darček, ktorý mi urobil veľkú radosť, ale aj kyticu a skvelú tortu,“ opísala. A pretože herečka musí bezpodmienečne vlastniť recept na to, ako zastaviť stroj času, tortu od dcéry Kateřiny vtipne zdobili dve prehodené sviečky s číslicami.

"Takže som vlastne oslávila len štvrťstoročie,“ dodala napokon s úsmevom herečka, ktorá práve v týchto dňoch popri seriáli začína skúšať aj úlohu Žofie v obnovenej premiére muzikálu Kat Mydlář v pražskom Divadle Broadway.

Seriál Modrý kód môžu sledovať diváci kanálu Prima PLUS v pondelok a v stredu večer o po 21.20 h.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ