Pittova dcéra si chce splniť herecký sen! Po boku Anistonovej

Pravda | 22.03.2020 00:00
Snom 13-ročnej Shiloh, dcéry Angeliny Jolie a Brada Pitta, je herectvo.

Tak, ako jej slávni rodičia, aj ona túži skúsiť túto umeleckú kariéru. Podľa informácií „International Business Times“ jej pomocnú ruku ponúkla Jennifer Aniston, prvá manželka Brada Pitta. U jeho druhej partnerky, Angeliny Jolie, sa však táto ponuka s pochopením nestretla.

Herečka Angelina Jolie a jej dcéry Zahara... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Herečka Angelina Jolie a jej dcéry Zahara (vpravo) a Shiloh. Herečka Angelina Jolie a jej dcéry Zahara (vpravo) a Shiloh.

V pripravovanom projekte „The Goree Girls“ sa objaví niekdajšia predstaviteľka Rachel zo seriálu Priatelia. A keďže do projektu potrebovali aj malé dievča, Aniston na rolu navrhla práve Shiloh, s ktorou ju Pitt po rozchode s Jolie zoznámil. „Potom, čo Aniston ponúkla rolu Shiloh sa Pitt u svojej exmanželky Jolie ubezpečil, či to bude možné. Ona nechce zničiť sen svojej dcéry a tak súhlasila pod podmienkou, že nakrúcanie nebude v rozpore s jej študijnými povinnosťami,“ píše spomínaný denník.

Jennifer Aniston. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jennifer Aniston Jennifer Aniston.

Zároveň však cituje zdroj z okolia Angeliny Jolie, ktorý uvádza, že herečke sa vôbec nepáči, že jej dcéra sa má učiť herectvu práve po boku Anistonovej. Zmluva ešte podpísaná nie je a tak sa na poslednú chvíľu ešte môžu veci zmeniť a sen malej Shiloh tak bude musieť počkať.

Manželstvo Pitta a Anistonovej sa rozpadlo v roku 2005 a ich vzťahy zostali na bode mrazu. Cestu k sebe bývalí manželia našli až po rozchode Jolie a Pitta v roku 2016.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ