Aj krásnu Irinu načapali so známym milovníkom... mal už tieto slávne ženy!

Pravda | 02.04.2020 00:00
Kamaráti alebo milenci? Pri tom, ako si ruská modelka Irina Shayk stráži svoje súkromie, je to ťažké povedať. Ale najnovšie zábery paparazzov už čo-to naznačujú.
Ruská modelka Irina Shayk a galerista Vito... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
510969438 Ruská modelka Irina Shayk a galerista Vito Schnabel v uliciach New Yorku zachytení objektívmi paparazzov.

Ruskú rodáčku, ktorá v minulosti tvorila pár s futbalistom Cristianom Ronaldom a následne hercom Bradleym Cooperom, zachytili objektívy v uliciach New Yorku. Pôvabná brunetka však nebola sama, spoločnosť jej robil známy galerista a obchodník s umením Vito Schnabel.

Známy preto, lebo jeho meno, ale ani tvár nie sú vo svete šoubiznisu žiadnou novinkou. Syn známeho režiséra a spisovateľa už v minulosti randil s niekoľkými slávnymi kráskami. Azda najznámejší je jeho vzťah s modelkou Heidi Klumovou, s ktorou tvorili pár niekoľko rokov. Dvojica si spoločný vzťah užívala často radovánkami na pláži a dokonca ich paparazzovia raz zachytili celkom nahých v bazéne luxusnej prenajatej vily.

V minulosti bola partnerkou Vita Schnabela... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum a jej partner Vito Schnabel. V minulosti bola partnerkou Vita Schnabela modelka a televízna osobnosť Heidi Klum.

Po Klumovej sa mal Schnabel stretávať napríklad s Amber Heardovou, herečkou a exmanželkou herca Johnnyho Deppa. Ešte minulý rok v lete ho reportéri zachytili na dovolenke v Európe, kde mu spoločnosť robila krásna Madalina Ghenea. Herečka a modelka známa napríklad z filmu Paola Sorrentina Mladosť však zjavne dlho pár s 33-ročným rodákom z newyorského Brooklynu netvorila.

Či je najnovším „úlovkom“ umeleckého obchodníka o rok staršia Irina Shayk, sa stále môžeme len dohadovať. Možno sa len v čase newyorskej izolácie snažila nájsť spriaznenú dušu do osamelých dní. Každopádne je však koncentrácia známych a krásnych žien po Schnabelovom boku priam podozrivá. Čo len tie ženy na ňom vidia…

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ