Ďalšie dieťa? Po tejto karanténe mám úplne jasno, vyhlásila Kim Kardashian

Pravda | 03.04.2020 00:00
Tráviť dlhé dni doma s deťmi a vymýšľať im program či učiť ich, to nezažívajú len slovenské ženy, ale aj televízna celebrita Kim Kardashian.
Televízna a internetová osobnosť Kim Kardashian... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Televízna a internetová osobnosť Kim Kardashian West pózuje fotografom. Televízna a internetová osobnosť Kim Kardashian West pózuje fotografom.

Tridsaťdeväťročná hviezda z Instagramu je mamou štyroch detí, dve priviedla na svet sama, ďalšie dve jej vynosila náhradná mama. Úvahy o tom, že by si s manželom Kanye Westom „zadovážili“ ďalšie, však najnovšie išli bokom.

„Byť doma so štyrmi deťmi – ak som na chvíľočku uvažovala, že by sme mali aj piate, tak to je teraz úplne pasé,“ vyhlásila v online vstupe pre televíznu šou The View. Doplnila tiež, že to je „poriadne ťažké“.

Aby to však nevyzeralo, že si len sťažuje, pre celebritu je odporúčaná izolácia zároveň aj časom radosti a spoznávania nepoznaného. „Pri bežnom fungovaní toľko cestujeme, že je vlastne úžasné, že teraz môžeme byť všetci spolu doma. A myslím si, že rodina to celé pekne prepája. Chodíme stále na prechádzky a pozreli sme si už asi každý film, čo si len dokážete predstaviť,“ komentovala brunetka.

Popri domácej izolácii sa však tisíce fanúšikov po celom svete stále zabávajú na reality-šou Keeping up with Kardashians, ktorej najnovšie časti stihli nakrútiť pred pár týždňami. Objavuje sa v nich aj konflikt medzi Kim a jej staršou sestrou Kourtney, ktorý dokonca vyvrcholil fyzickou potýčkou. Kourtney po sestre hodila fľašu s vodou a spôsobila jej zranenie, pre ktoré údajne museli prerušiť filmovanie na celý týždeň.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ