A konečne môže ísť rodiť! (Opäť) nahá Cibulková pózovala pre módny magazín

Pravda | 26.05.2020 09:07
Je to už pár týždňov, čo sa na sociálnej sieti objavila prvá zo série fotografií bývalej tenistky Dominiky Cibulkovej vo vysokom štádiu tehotenstva. Pózovala na nej v sieťovaných šatách a vyvolala búrlivé odozvy fanúšikov, ale aj neprajníkov.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

ITS FINALLY OUT You can get your copy in LINK in my bio-interview is in czech but at least you can see the full photostory Oddnes vo vasich stankoch v cesku-na slovensku od stredy na pultoch-online verzia k dispozicii hned link v bio Dakujem sikovnym chalanom fotografovi @lukaskimlicka a stylistovi @andrejkusalik za tuto nadhernu tehotensku fashion fotostory,ktora ma absolutne vystihuje a patri medzi moje najoblubenejsie fotenia ever,od zaciatku sme mali vsetci rovnaku ideu o trosku inych-nie klasickych skostnatenych tehotenskych fotkach na ake sme v nasich koncinach zvyknuti ( pretoze ak ste cakali srdiecka,kvetinky a motyliky tak smola-ale to ste pri mne hadam ani nemohli ocakavat ) A tak isto sefrefaktorovi casopisu Grade @pavel_mahdal za tuto prilezitost Tak a uz len prijemne citanie Vam prajem a uz konecne mozem ist rodit @grade_magazine #daretobedifferent

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Už vtedy Cibulková prezradila, že išlo o fotenie pre známy magazín Grade, ktorý vychádza v Česku aj na Slovensku a s ktorým nespolupracovala prvýkrát. Do predaja v týchto dňoch prichádza printové vydanie, v ktorom čitatelia aj fanúšikovia športovkyne nájdu aj ďalšie zábery od fotografa Lukáša Kimličku.

Na jednom z nich pózuje v Evinom rúchu a jej tehotenské obliny prekrýva len biely dámsky kabát, na ďalšom zase skrýva svoje zaoblenú nízku postavu pod tmavým kabátom a prsia jej zahaľuje pruh opaska.

„Ďakujem za túto nádhernú tehotenskú fashion fotostory, ktorá ma absolútne vystihuje a patrí medzi moje najobľúbenejšie fotenia ever. Od začiatku sme mali všetci rovnakú ideu o trošku iných – nie klasických skostnatených tehotenských fotkách, na aké sme v našich končinách zvyknutí. Pretože, ak ste čakali srdiečka, kvetinky a motýliky, tak smola,“ napísala na svojom Instagrame Cibulková. „Tak pekné čítanie vám prajem a už konečne môžem ísť rodiť,“ doplnila ešte 31-ročná rodáčka z Bratislavy.

Minulý týždeň v spoločnosti úzkeho okruhu svojich priateľov oslávila plánovaný príchod svojho bábätka na svet v rámci takzvanej baby-shower. Už o pár týždňov by mala privesť na svet syna Jakuba.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ