Paltrowovej manžel zhodil tričko na ulici! 49 rokov, ale formu má ukážkovú

Pravda | 31.05.2020 00:00
Jeho manželka Gwyneth Paltrow má fyzickú formu na jednotku. Určite preto nemôže zaostávať ani on. Brad Falchuk sa predviedol pred pár dňami.
Producent a scenárista Brad Falchuk po svojom... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Producent a scenárista Brad Falchuk po svojom rannom behu zhodil tričko. Producent a scenárista Brad Falchuk po svojom rannom behu zhodil tričko.

Manžel slávnej hollywoodskej herečky a podnikateľky sa vybral zabehať si do uličiek v okolí luxusnej vily, kde s manželkou žijú. Hoci začínal v šortkách a tričku, v závere svojho behu už tričko zhodil a zostal priamo na ulici hore bez.

To bola, samozrejme, chvíľa pre paparazzov, ktorí nelenili a zachytili 49-ročného filmového a televízneho producenta a scenáristu s odhalenými svalmi. Platí, že aj Falchuk sa udržiava vo forme a pravidelne sa venuje športovým aktivitám.

Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad Falchuk vyzerali na premiére filmu The Politician naozaj zamilovane. Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad Falchuk vyzerali na premiére The Politician naozaj zamilovane.

Spoločne s manželkou Gwyneth Paltrowovou sa radia medzi hollywoodske páry, ktoré žijú nadmieru zdravo a trávia naozaj veľa času aktivitami, ktoré sú prospešné pre telo aj pre psychiku.

Dvojica sa spoznala v roku 2010, keď sa blondínka objavila ako hosťujúca herečka v seriáli Glee. Na tom spolupracoval Falchuk s jeho režisérom a scenáristom Ryanom Murphym. Dvojica sa vraj nezačala stretávať okamžite, ich románik odštartoval až o štyri roky neskôr a o ďalšie štyri si povedali áno.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ