Opatovský: Štipka žiarlivosti vzťah okorení, ale keď je jej veľa, nekončí sa to dobre

Pravda | 02.08.2020 10:30
Robo Opatovský Foto:
Robo Opatovský a moderátorka Martina Comisso v klipe ku skladbe Tajný recept.
Slovenský spevák a gitarista Robo Opatovský prichádza s novou letnou skladbou Tajný recept.

Tretia spolupráca s textárom Martinom Chudíkom je letná a optimisticky naladená. Videoklip, v ktorom sa objavuje aj Robova dcéra Hanka, sa nakrúcal na česko-slovenskej hranici pri Sudoměřiciach a práce na ňom komplikovali komáre.

„S Martinom Chudíkom som už spolupracovali pri skladbách Modlím sa hudbou a Bez teba. V týchto dňoch, kedy sa už uvoľňujú opatrenia a všetci sme pozitívnejšie naladení, som mu poslal demo verziu letnej skladby, či by mi vedel napísať ľahký, pozitívny text,“ povedal R. Opatovský.

Videoklip ku skladbe je jedna kompozičná choreografia, v ktorej každý vedel čo má robiť. „Natočme ľahký klip s dynamikou, v zaujímavom prostredí s talentovanými ľuďmi. Tajný recept – leto, slnko, sloboda a láska… to sú tie pravé ingrediencie tajného receptu. Tajomnú femme fatale si v klipe zahrala Martina Comisso – moderátorka rádia Jemné,“ prezradil spevák.

Lokalita pri jazere pri Sudomericiach na nakrúcanie prilákala aj neželaný komparz, ktorý potrápil najmä účinkujúcich. Veľmi obetavo k svojej úlohe v klipe pristúpila najmä Robova dcéra Hanka, ktorá bola pripravená na nakrúcanie a tesne pred záberom ju uštipol komár na čelo. „Keďže sme točili viacero záberov, tak na tých neskorších je to trochu vidieť,” prezradil Filip Cemper. "Pozrel som sa na ňu a hovorím, že má veľkú bolačku na čele, prečo niečo nepovedala a ona odvetila, že už bolo všetko pripravené a ona to chcela zvládnuť,“ dodal hrdý otec R. Opatovský.

Robo Opatovský žije v dlhoročnom stabilnom manželstve. „Základnými ingredienciami sú podľa mňa tolerancia, obetavosť a vzájomný rešpekt. Čo treba dávkovať veľmi opatrne je žiarlivosť. Štipka vzťah okorení, ale keď je jej veľmi veľa, tak sa to nekončí dobre,“ prezradil spevák.