Po oslave jubilea späť v hre! Verešová odhalená v poriadne vykrojených plavkách

Pravda | 10.09.2020 15:30
Je to už niekoľko mesiacov, čo je z bývalej Miss a jednej z najznámejších slovenských kráľovien krásy Andrey Verešovej štyridsiatnička. Ak ste si mysleli, že ju to prinúti menej da odhaľovať pred objektívmi, tak ste sa prerátali.
Modelka Andrea Verešová sa predvádza v plavkách... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Modelka Andrea Verešová sa predvádza v plavkách z dielne Jany Pištejovej. Modelka Andrea Verešová sa predvádza v plavkách z dielne Jany Pištejovej.

Verešová sa v stredu večer objavila na módnej prehliadke svojej obľúbenej dizajnérky a kamarátky Jany Pištejovej, aby jej pomohla predstaviť nové modely. Hoci pred nami je jeseň, návrhárka sa rozhodla uviesť na trh líniu plaviek a plážových kúskov. A na túto príležitosť povolala niekoľko svojich dvorných modeliek.

Žilinská rodáčka Verešová, samozrejme, v tejto skupine nemohla chýbať a s hrdosťou a úsmevom sa predviedla hosťom aj vo vysoko vykrojených jednodielnych plavkách, ktoré doplnil kabát s frakovým zadným dielom a bohato zdobená vojenská čiapka. Na čiapku či zvrchný kus odevu však oči prítomných smerovali asi len sotva.

Andrea Verešová patrí medzi dámy, ktoré si skutočne udržiavajú ukážkovú figúru a nesklamala ani tentoraz. Na svoje si prišli fanúšikovia jej fyzickej krásy aj tí, ktorí sa radia k fanúšikom slovenskej dizajnérky.

V rámci akcie, ktorá sa konala len pár dní po skončení skutočného týždňa módy v Prahe a ktorá kolidovala aj s týždňom módy vo Viedni, sa predstavilo niekoľko značiek a dizajnérskych mien. Pod tlakom pandemických opatrení sa však tentoraz nežúrovalo na after-party a hostia museli absolvovať väčšinu večera s ochrannými rúškami na tvári.

Modelka Andrea Verešová a jej bývalý priateľ...
Modelka Andrea Verešová a jej bývalý priateľ...
+29Andrea Verešová na zábere z Chorvátska z roku...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ