Monika Beňová sa ako 52-ročná stala opäť mamou! Prvé foto s dcérkou

Pravda | 01.11.2020 13:13
Monika Beňová na archívnom zábere. Foto: ,
Monika Beňová na archívnom zábere.
1. novembra sa slovenská europoslankyňa dočkala dcérky, čerstvá mamička sa už pochválila aj prvou fotografiou.

Známa slovenská politička je už mamou dcérky Leušky. 52-ročná mamička sa pochválila správou na Instagrame, kde ju sleduje takmer 20 000 ľudí.

„Tak my vás všetkých pozdravujeme a ďakujeme za podporu a všetko. Leuška si vybrala dnešné ráno 1.11.2020 a o 8,30 prišla konečne k mamine a tatinkovi, ktorý bol statočne s nami. Má 48 cm a 2,9 kg, má jamky v líčkach, keď sa usmeje a je to naša okatá srnka,“ napísala čerstvá mamička.

Beňová je pritom už mamou syna Martina, ktorý dovŕšil 30 rokov. Politička oslávila v auguste 52 rokov. Otcom dcérky Ley je Beňovej partner, advokát Ľubomír Klčo. Správu o tehotenstve politička potvrdila v júli, kedy už bola v šiestom mesiaci tehotenstva. Zároveň prezradila, že čaká dcérku.

Tento rok praje zrelým mamičkám. Zdravé dieťa na svet priviedla aj moderátorka Erika Judínyová, ktorá sa stala mamou vo veku 49 rokov, na svet priviedla v máji dcérku Ellu, ktorej otcom je moderátorkin manžel, Štefan Skrúcaný. V októbri sa potomka dočkala aj 48-ročná Vendula Pizingerová Svobodová, na svet priviedla syna Jozefa. Otcom dieťatka je jej manžel, Josef Pizinger, mladší o 16 rokov. Pár sa zosobášil v roku 2015.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ