Toto je Jitka Čvančarová? Spoznali by ste jednu z najvychytenejších českých hviezd?

Pravda | 23.11.2020 12:02
Počas víkendu sa u našich českých susedov konalo finálové kolo siedmej série speváckej šou Tvoje tvář má známý hlas.

Víťazkou sa stala herečka Jitka Čvančarová. Jej premena počas večera, kedy sa na pódium pred porotu postavila ako Susan Boyle, bola uchvacujúca. V poslednom kole zaspievala skladbu You Raise Me Up.

Premena peknej čiernovlásky na spomínanú Susan Boyle (59), škótsku speváčku, ktorá sa preslávila účinkovaním v tretej sérii šou Britain's Got Talent, dopadla výborne. Zábermi z premeny sa pochválila sama Čvančarová na sociálnej sieti a za svoj výkon sa dočkala množstva pochvalných komentárov ako: „Úžasný zážitok, perfektne zaspievané, precítené…a podobne“.

42-ročná herečka patrí v Čechách medzi najvychytenejšie hviezdy, okrem spomínanej šou mala plné ruky práce aj na poli filmov či seriálov. V roku 2020 vzniká nový film „Přítelkyně“ podľa scenára českej spisovateľky Báry Nesvadbovej, úlohy má aj v dvoch nových seriáloch – Kukačky a v krimi seriáli Hlava Medúzy – v tom hrá Čvančarová hlavnú ženskú rolu vyšetrovateľky.

Herečka Jitka Čvančarová. Foto: Česká filmová a televízna akadémia
Herečka Jitka Čvančarová. Herečka Jitka Čvančarová.

Navyše, herečka je dvojnásobnou mamou, nabité pracovné povinnosti tak musí zladiť so starostlivosťou o dve malé ratolesti. S manželom, tanečníkom a choreografom Petrom Čadkom, vychovávajú dcéru Elenku (8) a syna Theodora (2).

Herečka Jitka Čvančarová ako učiteľka Lída... Foto: Česká televize
Jitka Čvančarová ako učiteľka Lída Klasnová (v popredí) a herec Miroslav Donutil Herečka Jitka Čvančarová ako učiteľka Lída Klasnová (v popredí) a herec Miroslav Donutil (vpravo) ako doktor Martin Elinger v seriáli Doktor Martin.

Čvančarovej účinkovanie v šou Tvoje tvář má známý hlas spevádzal však aj jeden škandál, ktorý sa udial počas jedného z kôl. Známa herečka stvárnila v programe aj americkú raperku Cardi B a pred kamerami predviedla rapové vystúpenie jedného z jej hitov. Čvančarová pritom nasledovala text a počas svojej šou pred kamerami vypustila aj slovo „nigga“, čo je považované zo strany belochov za hanlivé označenie černochov, predovšetkým v USA. Čvančarová sa na svojej sociálnej sieti za slovo ospravedlnila.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ