Móda krások na cenách AMA: Lopez ako trblietavá bohyňa, Lipa rozkošne sexy!

Pravda | 23.11.2020 10:27
Napriek obmedzeniam sa tvorcom slávnostného vyhlásenia amerických hudobných cien podaril husársky kúsok. Pripraviť večer plný hviezd, na ktorom nechýbali sexy vystúpenia, predvádzanie sa na červenom koberci a najmä slávne tváre.
Speváčka a herečka Jennifer Lopez prišla v... Foto: ABC / Shutterstock Editorial / Profimedia
Speváčka a herečka Jennifer Lopez prišla v kreácii Balmain. Speváčka a herečka Jennifer Lopez prišla v kreácii Balmain.

Nedeľňajšie vyhlásenie cien American Music Awards sa nieslo v znamení množstva ženských interpretiek a medzi nimi už tradične bodovala 52-ročná Jennifer Lopez. Informácia o jej veku znie pri pohľade na latino-krásku zakaždým ako nemiestny žart a výnimkou nebol ani moment, keď Lopez pózovala pred fotostenou v trblietavej kreácii z dielne parížskej značky Balmain. Vyzerala skrátka špičkovo. Sexy, zvodne, krásne a pritom moderne upravená.

Speváčka Dua Lipa v kreácii Versace.
Raper Nelly na American Music Awards 2020.
+20Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly.

V duchu zvodného odhaľovania kriviek sa však niesli módne voľby aj Lopezovej mladších kolegýň. Napríklad speváčka Bebe Rexha volila veľmi podobný model, striebornú trblietavú kreáciu s asymetrickým prestrihom v dekolte a odhalenými nohami od britského dizajnéra Juliena Macdonalda.

Pri úvodnom pózovaní zaujala aj hviezdna Dua Lipa, ktorá miešala sexepíl s dievčenskou rozotmilosťou. Podarilo sa jej to vďaka šatám z Atlantídou inšpirovanej kolekcie značky Versace. Minimodel s motívmi mušlí a podmorských živočíchov vyšívaných flitrami na šatách s riaseným plisé jej svedčal, fungovalo aj líčenie a mejkap. Na jednotku.

Speváčka Dua Lipa v kreácii Versace na American... Foto: ABC / Shutterstock Editorial / Profimedia
Speváčka Dua Lipa v kreácii Versace na American Music Awards 2020. Speváčka Dua Lipa v kreácii Versace na American Music Awards 2020.

Pred objektívy predstúpila aj trojnásobná mama Ciara, ktorá svoje tretie dieťa priviedla na svet toto leto. V bezchybnej forme asi ešte úplne nie je, ale kto by jej to vyčítal. Ceremoniál American Music Awards absolvovala v kreácii Balmain, ktorá provokatívne odhalila jej nohy vo vysokých čižmách z latexu.

Herečka Christian Serratos v odvážnych šatách... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Christian Serratos v odvážnych šatách Tom Ford na American Music Awards. Herečka Christian Serratos v odvážnych šatách Tom Ford na American Music Awards.

Medzi najsexi dámy večera potom patrila aj herečka Christian Seratos, ktorá si vybrala pre slávnostný večer model z dielne dizajnéra Toma Forda. Šaty z jemne spletených retiazok, zdobené drobnými kryštálmi predvádzala na prehliadke topmodelka Bella Hadid a už vtedy vyvolala rozruch svojou odvahou vyjsť v nich na mólo naostro. Seratos jej kroky nasledovala a zjavne pod modelom nemala žiadnu podprsenku, ani všité košíky, ktoré by jej zakrývali intímne partie. A výsledok? Vyzerala fakt sexy.

Viac dám si môžete pozrieť v našej galérii vyššie.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ