Celkom nahá! Verešová odhalila úplne všetko, pomáha vraj týraným deťom

Pravda | 10.02.2021 06:57
U slovenskej modelky a celebrity zo stránok bulvárnych a spoločenských rubrík Andrey Verešovej je verejnosť už na nejaké tie provokácie zvyknutá. Preto vlastne možno ani neprekvapí, že sa opäť vyzliekla donaha.

Štyridsaťročná rodáčka zo Žiliny dokonca na záber, ktorý musela „ozdobiť“ drobnou cenzúrou v oblasti bradaviek na odhalených vnadách, zverejnila na svojom Instagrame.

„Sny sa stávajú skutočnosťou. Limitovaný kalendár s mojím osobným venovaním na rok 2021. Posledných pár kusov v predaji. Výťažok z predaja putuje na pomoc opusteným a týraným deťom,“ napísala Verešová k čiernobielej fotografii, ktorej autorkou je fotografka Lucie Robinson.

Sociálna sieť dvojnásobnej mamy je pritom plná príťažlivých záberov, na ktorých udržiavaná štyridsiatnička predvádza svoje sexy tvary. Mnoho z nich vzniklo v Dubaji, kam sa modelka s celou rodinou vydala ešte začiatkom januára.

Zdá sa, že pobyt v teple a nerušená dovolenková atmosféra sa Verešovej a jej manželovi Danielovi Volopichovi zapáčili natoľko, že si rozhodli svoje chvíle v arabskej krajine predĺžiť na čo najdlhší čas. V záplave fotografií v bikinách však už pribudlo aj pár z kuchyne, takže je možné, že Verešová stále ešte pridáva na Instagram zvodné zábery z Dubaja, hoci sa už medzitým vrátili s rodinou do Česka.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ