Nič len trblietky! Telo Paris Hiltonovej v plnej a nahej kráse

Pravda | 17.02.2021 00:00
Paris Hilton Foto: ,
Boháčka Paris Hilton.
Paris Hilton dokáže zvádzať pred objektívmi aj pred kamerou!

A robí to opäť… Pred pár dňami „oprášila“ svoju skladbu z roku 2006 s názvom Heartbeat a natočila k nej nový klip. Hilton, ktorá 17. februára oslavuje okrúhlu 40-ku, na účinkovanie pred kamerami tento raz nahovorila aj svojho partnera.

Paris Hilton spojila zvodné zábery s čistou romantikou v novom videu, v ktorom účinkuje aj Carter Reum, partner známej dedičky. Pohľad na ruže či nežné bozky s partnerom striedajú zábery na jej odhalené telo, ktoré je posiate trblietkami. Blond hriva jej zvodne padá na plecia a slávna boháčka strieda sexi pózy s výrazom zaľúbenej tínedžerky.

Ako prezradila pre magazín Paper, jej priateľ, ktorý je podnikateľ, nie je typ muža, ktorý by sa hrnul pred kamery do videoklipu. „Nemá rád takýto druh pozornosti, je podnikateľ,“ opísala 39-ročná Hilton. Napokon ho však presvedčila, v klipe je ho vidieť len zozadu a ako slávna dedička dodala, urobil to z lásky.

Speváčka, dizajnérka, influencerka a celebrita Hilton má pomerne pestrú minulosť, čo sa týka mužov. O 40-ročnom Carterovi Reumovi pred časom povedala: „Je to môj vysnený chlap. Stopercentne je to ten pravý. Hovoríme o plánovaní svadby celý čas a plánujeme deti, už máme vybraté aj mená, všetko,“ uviedla v podcaste The Trend Reporter with Marať.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ