Záhada voľných šiat odhalená! Dôvod, pre ktorý si ich Wonder Woman obliekla, je...

Pravda | 02.03.2021 07:21
Necelých 24 hodín po tom, čo sa herečka Gal Gadot objavila na vyhlásení cien Zlatý glóbus, prezradila svetu aj šťastnú novinu.
Herečka Gal Gadot pri odovzdávaní jednej z cien... Foto: Christopher Polk/ / Zuma Press / Profimedia
594212607 Herečka Gal Gadot pri odovzdávaní jednej z cien večera v bielych tunikových šatách Givenchy.

Predstaviteľka komiksovej hrdinky Wonder Woman, ktorá si túto postavu zahrala už v trojici filmov, zverejnila na svojom Instagrame záber s celou rodinou. Manžel Yaron Varsano aj obe dcérky objímajú krásnu herečku v posteli, pričom sa dotýkajú rukami jej bruška.

„Tak a ide sa na to znovu,“ napísala stručne hviezda k obrázku, ktorým potvrdila svoje tretie tehotenstvo.

Vysvetlila tak vlastne aj dôvod, prečo sa v nedeľu večer na ceremoniáli filmových a televíznych cien objavila v bielych krátkych voľných šatách z dielne Givenchy. Išlo o manéver ako zakryť rysujúce sa bruško budúcej mamičky. Treba však jedným dychom dodať, že vyzerala naozaj očarujúco. Okrem luxusnej módnej kreácie zdobili Gadotovú aj šperky z dielne značky Tiffany a nechýbalo bezchybné líčenie a účes.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gal Gadot (@gal_gadot)

Bývalá víťazka titulu Miss Izrael sa už dávnejšie vyjadrila, že túži po veľkej rodine a zdá sa, že jej manžel jej pomáha plniť si tento sen. Dvojica oslávi tento rok už trináste výročie sobáša, pričom spoločne vychovávajú dcérky Almu a Mayu.

O tom, či do rodiny aj do tretice pribudne dievčatko alebo sa páru narodí chlapec, je ešte predčasné špekulovať. Je však celkom možné, že o pár týždňov túto správu odhalí sama herečka.

Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel...
Herecký a manželský pár Michael Douglas a...
+24Herečka Gal Gadot pri odovzdávaní jednej z cien...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ