Prvá foto Lady Gaga ako čiernej vdovy Gucciovej! A jej 'manžela' ani nespoznáte

Pravda | 10.03.2021 15:00
Už niekoľko týždňov prebieha nakrúcanie nového filmu v Ríme, v ktorom jednu z hlavných úloh stvárni speváčka Lady Gaga. Hudobná ikona sa podujala na stvárnenie Patrizie Reggianiovej, ktorá nechala zabiť svojho manžela Maurizia Gucciho.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga)

Už pred pár dňami objektívy paparazzov zachytili speváčku vo „večnom meste“, keď kráčala do hotela. Jasné bolo, že jej blond hriva zmenila farbu a je z nej hnedovláska. Práve kvôli nakrúcaniu. Teraz speváčka zverejnila prvú fotografiu z projektu na svojom Instagrame. A mnohým vyrazila dych. Spoločne s kolegom Adamom Driverom.

„Signore e Signora Gucci,“ napísala speváčka k fotografii, čo v preklade znamená Pán a Pani Gucciovci. Gaga je oblečená celá v čiernom a s bielou kožušinovou čiapkou na hlave, jej kolega Adam Driver má na sebe časť lyžiarskej kombinézy a pletený sveter.

Aj Driver, ktorého diváci môžu poznať zo seriálu Girls, ale tiež nových filmov zo série Star Wars, púta pozornosť zmenou imidžu. K tej mu dopomohli výrazné retro okuliare s veľkými rámami a tiež mierne maskovanie a protetika, o ktorú sa postarali maskéri.

Speváčka Lady Gaga na zábere z Ríma. Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
593253876 Speváčka Lady Gaga na zábere z Ríma.

Maurizio Gucci, vnuk zakladateľa slávnej módnej značky Gucci, prišiel o život na schodoch pred budovou jeho kancelárie v roku 1995. Podozrenie padlo na jeho manželku Patriziu Reggianiovú a neskôr ho aj vyšetrovanie preukázalo.

Reggiani si objednala manželovu vraždu a za to ju zatkli o dva roky neskôr a v roku 1998 poslali do väzenia na 29 rokov. Trest jej súd neskôr skrátil a v roku 2016 ju z väzby prepustili. Dnes 72-ročná Patrizia žije mimo dohľadu médií, pravdepodobne u jednej zo svojich dcér. Vo filme, ktorý režíruje Ridley Scott, sa objaví napríklad aj Robert De Niro, Jared Leto či Al Pacino.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ