Kristína sa zaradila medzi niekoľkonásobné milionárky

TASR | 15.03.2012 15:00
Kristína Foto:
Speváčka Kristína.
Mladá slovenská speváčka Kristína sa zaradila medzi milionárky. Priazeň fanúšikov a divákov si získala tým, že jej videá na YouTube už dávno prekročili sumu milión prezretí.

Kristína si spevom a šarmom podmanila túto známu webovú stránku. Megahit Horehronie a videá k singlom Pri oltári, V sieti ťa mám či Stonka si totiž do dnešného dňa pozrelo už vyše 22 miliónov fanúšikov. Toto vysoké číslo robí z Kristíny najnavštevovanejšiu slovenskú speváčku tohto kanálu.

„Veľmi sa z toho teším a som poctená, že fanúšikovská základňa sa vďaka tomu rozrastá aj za hranicami Slovenska. Dokonca som sa dozvedela, že svoj fanklub mám aj v Rusku a Turecku. To je pre mňa milé a zároveň veľké prekvapenie,“ uviedla pre médiá Kristína. Okrem YouTube drží Kristína aj ďalší rekord.

Už neuveriteľných 100 týždňov sa spolu s piesňou Horehronie a 45 týždňov so singlom Pri oltári nachádza v českej hitparáde najhranejších singlov IFPI. V súčasnosti je tak Kristína u našich susedov najúspešnejšou slovenskou speváčkou. Kristína to skromne komentuje: „Ja si myslím, že je to určite mojimi piesňami a ľuďmi, ktorí tie piesne vytvárajú. A to je Martin Kavulič, Kamil Peteraj a ja.“

Speváčka momentálne pracuje na novom albume. Spolupracuje na ňom s overeným tímom – skladateľom Martinom Kavuličom a básnikom a textárom Kamilom Peterajom. Album bude plný prekvapení a poslucháči pri jeho počúvaní budú môcť relaxovať i tancovať. „Od svojho štýlu sa veľmi neodkloním, akurát pár skladieb obohatím o folklórne prvky. V niektorých songoch zaznie dokonca cimbal i harmonika. Budú tam piesne na tanec i piesne plné emócii až plaču,“ dodala pre médiá.

Nový, v poradí tretí album, by sa mal na pultoch predajní objaviť ešte pred letnými prázdninami.