Tajomná Draha zo Slovanov je nádherná! Pohľad na ňu očarí nielen v seriáli, pozrite sa

Pravda | 30.03.2021 00:00
Polina Nosykhina Foto:
Polina Nosykhina v seriáli Slovania ako tajomná Draha.
Len 20-ročná ukrajinská herečka stvárňuje jednu z najvýraznejších ženských rolí v seriálovej novinke na JOJ-ke.

Ak ste fanúšikom seriálu Slovania, potom vám rozhodne „padla“ do oka krásna tvár herečky Poliny Nosykhiny, ktoré pred kamerami jojkárskeho seriálu stvárňuje Drahu. Tajomná, tichá mladá dievčina s nadprirodzenými schopnosťami, ktorá ľuďom pomáha aj ako liečiteľka, sa v seriáli udomácnila od prvej časti.

Scenáristi jej už v úvode „priviali“ do cesty seriálového Vlada, herca Juraja Loja. Ako sa vzťah dvoch postáv pred kamerami napokon vyvinie, ukáže čas. Nateraz však zohráva len 20-ročná ukrajinská herečka, pre ktorú ide o prvú výraznú rolu, v Slovanoch najvýraznejšiu ženskú postavu.

Polina Nosykhina sa o zábery zo Slovanov delí aj so svojimi fanúšikmi na Instagrame, naposledy to bola práve fotografia s Jurajom Lojom. Zaľúbené pohľady už fanúšikom seriálu, pod ktorým je podpísaný režisér Peter Bebjak, už môžu čo-to napovedať. Herečka sa o momentky pravidelne delila ešte počas nakrúcania, Slovania z produkcie Wandy Adamik Hrycovej totiž vznikali z veľkej často na Ukrajine, v okolí mesta Žitomir, asi 120 kilometrov od Kyjeva.

Nielen pracovnými zábermi sa však krásna hnedovláska s dokonalým telom pýši pred fanúšikmi. Jej krásnu tvár je vidieť na umeleckých záberoch, ale tie sa striedajú napríklad aj s dovolenkovými fotografiami, či už herečka poteší pozdravmi z pláže v Dubaji či zo zasneženej prírody.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ