Vojvodkyňu Kate rozosmiali školáci! Po zábave prišla odmena, hostila ich vlastným medom

Pravda | 23.06.2021 07:00
Britain Royals Foto: ,
Takto rozosmiať dokážu vojvodkyňu Kate najmä tí najmenší. Jej pozitívny vzťah k deťom je dlhoročne známy.
Smiech, živá konverzácia aj hry - návšteva britskej vojvodkyne Kate v priestoroch Prírodovedeckého múzea v Londýne sa niesla vo veľmi uvoľnenom duchu. Nadšené boli nielen prítomné deti, ale aj samotná členka kráľovskej rodiny.

Mama troch ratolestí je pri deťoch zjavne vo svojom živle, čo potvrdzuje séria záberov z utorňajšieho popoludnia. Kate dorazila v ležérnej kombinácii džínsov, bieleho trička, tenisiek a ľahkého voľnočasového saka. Nemala problém posadať si na zem k deťom a živo s nimi diskutovať, ani sa nechať poučiť o prírode či zahrať niekoľko vedomostných hier.

Za odmenu potom nechala časti školáčok ochutnať z medu, ktorý pochádza z jej vlastného úľa – teda lepšie povedané z úľa, ktorý sa nachádza v priestoroch múzejných záhrad a ktoré sponzoruje práve manželka princa Williama. Podľa magazínu Hello sa vojvodkyňa snažila deťom vysvetliť, že je veľmi dôležité chrániť prírodu a tiež sa zhovárali spoločne práve o dôležitosti včelstva.

Vojvodkyňa Kate opäť zaujala svojou nenútenou...
Takto rozosmiať dokážu vojvodkyňu Kate najmä tí...
+4Vojvodkyňa Kate z Cambridge v sprievode...

„Uvidíme, či chutí rovnako ako doma,“ prihovorila sa deťom, keď im dala ochutnať z pohára plného zlatistého medu. "Chutí to ako med z obchodov? Chutí to ako kvety,“ spýtala sa detí. "Zakaždým, keď uvidíte včelu; povedzte, ďakujem veľmi pekne, pretože pripravujú vynikajúci med,“ citoval Kate magazín Hello.

Členka kráľovskej rodiny sa len minulý týždeň prihovorila verejnosti pri štarte nového programu, pod ktorým je podpísaná ako garantka a ambasádorka. Kate sa rozhodla podporiť program, ktorý sa cieli na rané detstvo a má pomáhať rodičom a ich deťom rozvíjať schopnosti detí práve v tomto kľúčovom období života.

Vojvodkyňa tiež zaujala na piatkovom stretnutí s vybranými rodičmi, keď sa na akcii objavila v elegantných šatách a s dáždnikom vo farbe dúhy.