Šelma v Saint-Tropez! Švédska playmate vyrazila na pláž, stále je vo skvelej forme

Pravda | 28.06.2021 05:38
618151915 Foto:
Bývalá playmate Victoria Silvstedt prichádza do plážového klubu Club 55 Beach v Saint-Tropez.
Mohlo by sa zdať, že jej život je jedna veľká dovolenka. Modelka, niekdajšia playmate a príležitostná herečka Victoria Silvstedt si opäť užívala slnko a more.

Švédsku rodáčku, ktorá sa preslávila už pred pár rokmi vďaka svojim „odhaleným“ aktivitám, zachytili objektívy na Francúzskej riviére.

Pre blondínku sú mestá ako Cannes či Saint Tropez milovanými destináciami a aj tentoraz sa rozhodla stráviť úvod leta v milovanom Saint Tropez a jednom z jeho luxusných klubov. Samozrejme, dopriala aj pohľad na jej stále udržiavané krivky vo zvodných bikinách.

Dlhonohá Švédka si obliekla model vzorovanej vystuženej podprsenky s leopardím vzorom, ku ktorému pridala asymetrickú bielu sukňu z bielej madeirovej čipky. Slamené doplnky, mohutná hriva plavých vlasov a zvodné pózy pred paparazzovskými objektívmi – Silvstedt skrátka vie, že profesionálka musí zostať aj v momentoch, keď by to mnohí od nej neočakávali.

Dnes 46-ročná Victoria sa tiež stále udržiava v ukážkovej forme, za čo údajne vďačí nielen dobrým génom, ale tiež pravidelnému cvičeniu a obmedzenému jedálničku.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ