Divoký anjel je blond! Natalia Oreiro prekvapila, pozrite sa na jej nové vlasy

Pravda | 01.07.2021 09:50
Napriek tomu, že hitom na televíznych obrazovkách bola pred viac ako dvoma dekádami, aj dnes dokáže ešte pritiahnuť pozornosť. Herečka Natalia Oreiro, známa ako Milagros z telenovely Divoký anjel, tak najnovšie urobila radikálne zmeneným imidžom.

Dnes 44-ročná hviezda zverejnila na svojom Instagrame sériu nových záberov, kde sa z tmavovlásky stala platinovou blondínkou. Kadere dlhých plavých vlasov predvádza pred objektívom, oblečená v krvavočervenej saténovej kreácii zloženej z kabátika lemovaného perím a nohavíc.

Rozhodnutie zmeniť sa na blondínku urobila vraj Oreiro z pracovných, ale tak trošku aj súkromných dôvodov. Ako poznamenáva v komentári pri záberoch, ide o jej vysnený look, ktorý si želala vyskúšať už naozaj dlho. A spravila tak ako moderátorka šou Uruguaj hľadá talent, ktorej premiérové epizódy sa budú v herečkinej rodnej krajine vysielať najbližšie týždne.

zväčšiť Herečka Natalia Oreiro na archívnom zábere. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 108926417 Herečka Natalia Oreiro na archívnom zábere.

Rodáčka z Montevidea sa aj vyše dvadsať rokov od nakrútenie svetovo úspešnej telenovely Divoký anjel radí medzi najznámejšie osobnosti latinskoamerickej šoubiznisovej scény. Zaujímavosťou tiež je, že má veľmi silnú fanúšikovskú základňu aj v Rusku. Dôkazom je aj fakt, že na instagramovom profile má základný popis preložený aj do azbuky. A Rusko niekoľkokrát Oreiro aj navštívila.

Jej zatiaľ posledným výraznejším projektom bol film Re Loca z roku 2018 a v roku 2013 účinkovala v úspešnom seriáli – dennej telenovele s komediálnymi prvkami pod názvom Solamente Vos. Za výkon získala aj cenu pre najlepšiu komediálnu herečku.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ