Jedna krásna, druhá sexy, ďalšie oboje! Zoznámte sa, to sú nové tváre Gossip Girl

Pravda | 03.07.2021 13:00
NY Premiere of HBO Max's "Gossip Girl" Foto: ,
Herečka Kristine Froseth na premiére nových dielov populárnej série Gossip Girl. Oblečená v značke Chanel.
Písal sa rok 2007, keď na obrazovky vtrhol seriál pod názvom Gossip Girl. Stal sa z neho razom obrovský hit a nakrúcal sa s prestávkami až do roku 2012. Po bezmála ďalšej dekáde sa vracia na obrazovky s celkom novými tvárami.

Hrdinky ako Serena, Blair, Georgina či Chuck, ktorí sa v jednom období stali vzormi mládeže a novými sexidolmi, majú nových nástupcov. Jedno zostalo zachované určite – tvorcovia a zástupcovia stanice HBO Max vybrali naozaj príťažlivé a neprehliadnuteľné tváre. Na newyorskej premiére, ktorá sa konala v stredu večer, to potvrdili takmer všetci zúčastnení. Pozornosť sa sústreďovala najmä na príťažlivé a pôvabné nové ženské hrdinky.

Medzi nimi zažiarila napríklad krásna Kristine Froseth, ktorá na premiéru dorazila v krémovej kreácii Chanel a očarila svojou modelkovskou tváričkou. Dvadsaťpäťročná rodáčka z New Jersey, ktorá má však severských predkov, bude určite jedným z „ťahákov“ nového projektu.

Herečka Jenny Cipoletti v kreácii Zimmermann.
Herečka Kristine Froseth na premiére nových...
+6Herečky Emma Kenney (vľavo) a Sarah Jeffery...

V minišatách Louis Vuitton bola neprehliadnuteľná aj Savannah Smith, ktorej look na červenom koberci by si pokojne mohla obliecť niektorá z modeliek Victoria's Secret – teda aspoň pár rokov dozadu, keď sa ešte prehliadky VS sústreďovali výlučne na sexi krásky s dokonalými proporciami. To však platilo aj pre dámy ako Zion Moreno či Ranu Roy. To, že rok 2021 prináša aj inkluzivitu a priestor pre krásu rôznych tvarov, farbu pleti a rozmanitých proporcií, však potvrdili ďalšie zo zúčastnených – herečky Emma Kenney či Jordan Alexander.

zväčšiť Zľava: Hviezdy nových epizód seriálu Gossip... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of HBO Max's "Gossip Girl" Zľava: Hviezdy nových epizód seriálu Gossip Girl - Jordan Alexander, Savannah Smith, Emily Alyn Lind, Whitney Peak a Tavi Gevinson.

Nový projekt dá priestor generácii mladých hercov a talentov, či sa z nich stanú rovnaké idoly ako sa to kedysi podarilo Blake Livelyovej alebo Leighton Meesterovej alebo Pennovi Bagdleymu sa ukáže už o pár týždňov. Vy si môžete s nami aspoň pozrieť nové tváre priamo zo stredajšej premiéry.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ