Na nádhernú tvár Drahy zo Slovanov nezabudneme! Aha, veď ona vie byť ešte stokrát krajšia

Pravda | 28.07.2021 00:00
Už je to síce pár mesiacov, čo sa výpravný seriál Slovania skončil, ale na niektoré herecké tváre len tak nezabudneme.

Reč je o 20-ročnej ukrajinskej herečke Poline Nosykhinovej, ktorá pred kamerami stvárňovala jednu z hlavných ženských postáv, tajomnú Drahu s nadprirodzenými schopnosťami.

zväčšiť Polina Nosykhina  v seriáli Slovania ako... Foto: JOJ
Polina Nosykhina Polina Nosykhina v seriáli Slovania ako tajomná Draha.

Na obrazovke JOJ-ky očarila divákov nielen svojím hereckým výkonom, ale bezpochyby aj nádhernou tvárou. A hoci išlo o prvú výraznú rolu mladej herečky pred seriálovými či filmovými kamerami, zrejme nie o poslednú. Fotogenickú Polinu určite „objavia“ filmári aj pre ďalšie projekty.

Ukrajinská rodáčka sa venuje aj modelingu a zábermi z pózovania pred objektívmi módnych fotografov sa pýši aj na Instagrame, kde ju sleduje takmer 40 000 fanúšikov. Zatiaľ, čo v Slovanoch sa musela herečka spoliehať na svoju prirodzenú krásu, keďže výrazný mejkap vzhľadom na zameranie seriálu neprichádzal do úvahy, vizážisti, ktorí mladú krásku líčia pred objektív fotografa, sa s jej tvárou môžu dosýta „vyhrať“.

Polina Nosykhina Čítajte viac Bola nádherná, zábery presvedčia! Obdivovatelia Drahy si prišli v závere Slovanov na svoje

Na Instagarme sú tak k videniu nádherné zábery dokonale nalíčenej herečky, ktoré môžeme porovnať s jej výzorom v Slovanoch. Nápadný rúž, zvýraznené obočie aj oči, krásny spoločenský účes – ako sa vám Polina páči viac? Ako tajomná Draha zo seriálu Slovania či ako dychberúca kráska spred objektívu fotografa? Hlasujte!

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ