Dokonalá forma! Lopez prišla na párty, odhalila bruško - paparazzovia šaleli

Pravda | 17.08.2021 00:00
627252088 Foto:
Speváčka Jennifer Lopez a jej dcéra Emma Maribel Muniz mieria na párty v Los Angeles.
Už niekoľko dní je späť v rodnej Amerike a je jednou z najsledovanejších hviezd súčasnosti. Speváčku Jennifer Lopezovú sledovali paparazzovia aj počas oslavy známej hollywoodskej producentky, ktorá k sebe pozvala desiatky známych žien.

Popoludňajší banket producentky Jennifer Kleinovej pritiahol mená ako Tyra Banks, Julianne Hough, Alexandra Daddario či Nicole Scherzinger. Azda tú najväčšiu pozornosť si však vyslúžila práve latino-diva Lopez, ktorá pred pár týždňami oslávila 52. narodeniny.

Takýto vek by rodáčke z New Yorku hádal naozaj len málokto – J.Lo sa objavila na ulici v pestrofarebnom vzorovanom komplete, v ktorom odhalila svoje vytrénové bruško. Dekolt zdobilo niekoľko výrazných náhrdelníkov s príveskami a samotná Jennifer bola bezchybne upravená.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Na akciu, ktorá dostala prívlastok Indulgence Day, vzala Lopez aj svoju dcéru Emmu. Z nej je, zdá sa, je typická tínedžerka, ktorá prechádza fázou hľadania sa. V porovnaní so slávnou mamou nemohla vyzerať rozdielnejšie – zahalená od hlavy po päty, bez mejkapu a s vlasmi odfarbenými nazeleno. Prítomnosť reportérov jej príjemná celkom očividne nebola. Neskôr, po odchode z oslavy, už nebola po maminom boku – zjavne odišla z večierka so šoférom sama.

O Lopezovú je obrovský záujem paparazzov vzbudený aj faktom, že sa dala znovu dohromady s Benom Affleckom a novinári neustále striehnu, či ich zachytia spolu. To sa im podarilo minulý týždeň, keď sa dvojica objavila spolu na romantickej večeri. Okrem toho sa však každý z nich musí venovať aj vlastným aktivitám a rodine (deťom). Afflecka napríklad počas víkendu sledovali paparazzovia pri tom, ako priviedol svoje deti k rodinnej kamarátke.