Na prehliadku naostro? Gonzales to zvládla s triumfom, raperku zradil plný dekolt

Pravda | 14.09.2021 00:00
631801637 Foto:
Herečka a modelka Eiza Gonzalez pózuje pri príchode na prehliadku Toma Forda. Vyzerala úchvatne.
Prehliadky dizajnéra Toma Forda sú zakaždým udalosťou, ktorá láka desiatky celebrít. A keďže v New Yorku sa už organizujú akcie bez ohľadu na prebiehajúcu pandémiu, nabitá bola aj tá ostatná - konala sa v nedeľu v priestoroch Lincolnovho centra.

Pred štartom šou prichádzali do priestorov David Koch Theatre, ktoré šou zastrešilo, mnohé známe tváre. Nechýbala Anna Wintour, herečka Julianne Moore, speváčka a herečka Jennifer Hudson či napríklad herečka Eiza Gonzales. Mexická kráska zaujala na prvý pohľad – v nohavicovom kostýme, ktorého sako však obliekla na nahé telo, vyzerala sexy a pritom rafinovane.

Poľská topmodelka Anja Rubik na prehliadke Tom...
Topmodelka Gigi Hadid.
+6Modelka na prehliadke Toma Forda v New YOrku.

O niečo menej rafinovaná bola raperka Saweetie, hoci aj jej model pochádzal od Forda. Čierne nohavice s topom na tenučkých šnúrkach, ktorý okázalo dával priestor oblasti hrudníka, v jej prípade zaváňal nehodou. Odhalením poprsia pred objektívmi. Nestalo sa tak, lebo raperku istili telové nálepky na bradavkách, ale výsledný dojem nebol až taký pôvabný ako v prípade ďalších známych žien na podujatí.

zväčšiť Topmodelka Gigi Hadid bola jednou z hviezd šou... Foto: SITA/AP, Eduardo Munoz Alvarez
Nyfw Spring/summer 2021 - Tom Ford Topmodelka Gigi Hadid bola jednou z hviezd šou Tom Ford Jar/Leto 2022.

Medzi modelkami, ktoré na móle predviedli kolekciu inšpirovanú érou hippies, diskom a klubovou scénou 70-tych rokov, sa objavili napríklad Anja Rubik z Poľska či Gigi Hadid. Druhá menovaná je nepochybne najväčšou hviezdou prebiehajúceho týždňa módy, keďže doposiaľ sa objavila na niekoľkých prehliadkach – zvyčajne ako hlavná star.

Tentoraz ju tiež málokto mohol prehliadnuť, no aj celkový kasting a priebeh šou niesol v sebe všeobjímajúcu atmosféru rovnosti a radosti, ležérnosti, uvoľnenej atmosféry a nových začiatkov. Všetko, samozrejme, v trblietavom duchu. Ak sa bude svet riadiť podľa Toma Forda (v ktorého ateliéri mimochodom pracuje na dizajnoch aj Slovák Róbert Lipták), budúca jar bude poriadne žiarivá.

VIDEO Z PRÍCHODU CELEBRÍT
Video

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ