Najvplyvnejší na svete podľa TIME! Meghan a Harry sa dočkali titulky, takto ste ich ešte nevideli

Pravda | 17.09.2021 10:00
Ich činy rozdelili verejnosť na dva tábory a údajne sa stále viac zväčšuje skupina tých, ktorým princ Harry s manželkou Meghan Markleovou príliš nie sú po vôli. Napriek klesajúcej popularite si však v magazíne TIME myslia čosi iné.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TIME (@time)

Známy americký publicistický časopis zverejnil svoj tradičný zoznam stovky najvplyvnejších osobností súčasnosti a práve manželský pár, ktorý za veľkého virvaru opustil britskú kráľovskú rodinu a usídlil sa v Amerike, zaradil do nej. Mladší syn britského následníka trónu, princa Charlesa a jeho pôvabná polovička sa dokonca dostali na titulnú stranu.

Ide pritom o vôbec prvý oficiálny spoločný portrét na magazínovej titulke, aký mohla doposiaľ verejnosť zhliadnuť. Americko-kanadská herečka Markle na ňom stojí oblečená v smotanovej kombinácii nohavíc a košeľovej blúzky s rozviatymi vlasmi, jej manžel Harry je oblečený v čiernom, sedí za ňou a rukou sa opiera o jej rameno.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pari Dukovic (@paridukovic)

Autorom záberov je fotograf Pari Dukovic, ktorý na svojom profile prináša ešte niekoľko ďalších záberov zo série pre magazín Time. O Harrym a Meghan zároveň vychádza v americkom časopise profilový text, ktorého autorom je novinár José Andrés. Ten sa napriek častej kritike slávneho manželského páru nebojí dvojicu chváliť, ba doslova jej prisudzuje výnimočné vlastnosti, ktoré doposiaľ členom kráľovských rodín chýbali.

„Pustiť sa do akcie nie je jednoduchá voľba pre mladého vojvodu a vojvodkyňu, ktorým požehnalo narodenie a talent a popálila ich sláva. Oveľa bezpečnejšie by bolo tešiť sa z ich slušného majetku a mlčať. To nie je to, čo Harry a Meghan robia, ani to, kým sú… Vo svete, kde má každý názor na ľudí, ktorých nepozná, majú vojvoda a vojvodkyňa súcit s ľuďmi, ktorých nepoznajú. Nielenže zastávajú názor. Smerujú priamo do boja,“ znie úryvok z textu, ktorý je venovaný Harrymu a Meghan.

Okrem nich prináša magazín TIME niekoľko ďalších variant titulných strán so slávnymi osobnosťami z tohtoročného zoznamu 100 najvplyvnejších osobností. Dostali sa medzi nich tiež speváčka Billie Eilish, gymnastka Simone Biles, herečka Kate Winslet či poetka Cathy Park Hong.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TIME (@time)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TIME (@time)

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ