Ďalšia príležitosť pre Vinczeovú v RTVS: Diváci sa jej dočkajú v tejto novinke!

Pravda | 07.10.2021 15:00, aktualizované: 
Moderátorka Adela Vinczeová v šou Trochu inak. Foto:
Moderátorka Adela Vinczeová v šou Trochu inak.
Divákom verejnoprávnej televízie jej tváre rozhodne nie je cudzia. Moderátorka Adela Vinczeová bola neoddeliteľnou súčasťou viacerých formátov, teraz jej pribudla nová príležitosť.

Známa blondínka sa podľa najnovších informácií z Mlynskej doliny stane moderátorkou relácie Boli sme pri tom – programu, ktorý bude venovaný 65. výročiu televízneho vysielania na Slovensku. So zaujímavými hosťami bude komentovať rôzne témy i zaujímavosti z histórie televízie. Nebudú chýbať ukážky z bohatého archívu RTVS, ale ani hudobní hostia či, ako sľubujú tvorcovia, prekvapenia pre divákov.

„Na moderovanie novej relácie Boli sme pri tom sa teším. Rozhodne sa v nej pokúsime priniesť pohodu a odľahčenosť, cez ktorú sa pohrabeme v bohatej histórií televízie,“ uviedla pre médiá Vinczeová, ktorá sa na obrazovke Jednotky objavuje už niekoľko rokov s prestávkami v programe Milujem Slovensko.

Moderátorka Adela Vinczeová.
Adela Vinczeová v šou Trocha inak.
+7Adela Vinczeová na RTVS v relácii Milujem...

Okrem toho sa na obrazovkách verejnoprávnej televízie vysiela aj jej talk-šou Trochu inak, no na ponuky nemala nikdy núdzu ani u konkurencie. Ešte v živej pamäti majú diváci určite šou 2 na 1 s Danom Danglom alebo Chartshow, hudobnú reláciu, ktorá sa vraj určite na obrazovky v budúcnosti vráti.

Vinczeová patrí medzi najznámejšie a pravdepodobne aj najpopulárnejšie slovenské moderátorky súčasnosti. Či sa hodí do role sprievodkyne programom, v ktorom sa bude spomínať aj na časy, keď ešte ani nebola na svete, môžete zahlasovať v našej ankete.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ