Móda z Fashion LIVE: Drobná ako sexy lady, štýlová Brušková a vyblýskaný Sabo

Pravda | 17.10.2021 16:04
BM8A2168 Foto:
Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych akcií a nechýbala ani na Fashion LIVE!.
Aj druhý deň akcie Fashion LIVE! prilákal do priestorov nového bratislavského centra známe tváre. Ako sa vystrojili na módny event jesene?

Väčšina pozvaných hostí stavila na trendové kúsky a stylingy, ktorých inšpiráciou sú početné fotografie na sociálnych sieťach, momentky z fashion „wíkov“, ale v niektorých prípadoch aj domáci autori a ich tvorba.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Moderátorka Babsi Jagušák Heribanová.
+8Topmodelka Barbora Brušková.

V duchu toho posledného sa pred objektívmi objavil moderátor a aktivista Michal Sabo, ktorý sa stal akými „manekýnom“ mimo móla – jeho výber odevu totiž padol na kúsok z novej kolekcie značky PUOJD od Michaely Bednárovej. Kolekcii Nebá prezentovanej v sobotu na móle dominoval práve grafický motív blesku, ktorý sa objavil aj na moderátorovej oversized mikine doplnenej džínsami s „destroy“ efektom.

zväčšiť Moderátor a ekologický aktivista Michal Sabo. Foto: archív Fashion LIVE!
MICHAL SABO Moderátor a ekologický aktivista Michal Sabo.

Fanúšičkou módy je aj speváčka Emma Drobná, ktorá sa v tento podvečer zahrala na sexy dámu. Úpletovú sukňu doplnili vysoké zhrnuté čižmy, čo malo nádych osemdesiatych rokov a dodávalo stylingu náladu biznis elegancie. Takýto zámer však následne narušil skrátený čierny top, ktorý doplnila Drobná elegantnou kabelkou Yves Saint Laurent a výraznými čiernymi okuliarmi. Na Annu Wintour sa to síce nechytá, ale snaha nebola úplne márna. Drobná zaujala.

zväčšiť Topmodelka Barbora Brušková. Foto: archív Fashion LIVE!
BARBORA BRUSKOVA1 Topmodelka Barbora Brušková.

Topmodelke Barbore Bruškovej sa tentoraz zapáčilo byť trošku rafinovaná a sexy. K saku so zaoblenými ramenami si obliekla krátku nariasenú sukňu a doplnila túto kombináciu členkovými čižmičkami a kabelkou do ruky. Pôsobilo to moderne, malo šmrnc aj sexepíl, no pritom to nebolo prehnané.

Medzi pozvanými sa objavila tiež Jana Mutňanská, producentka Wanda Hrycová či modelka a moderátorka Janka Slačková. Viac si pozrite v našej galérii. Zároveň si môžete pozrieť aj prehľad kolekcií z druhého dňa akcie.

Modelky a manekýni na prehliadke kolekcie...
Modelky a manekýni na prehliadke kolekcie...
+14Modelky a manekýni na prehliadke kolekcie...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ