Cindy Crawford na ceste za kaderníkom! Od najväčšej slávy uplynuli dekády, ona sa nemení

Pravda | 09.01.2022 00:00
651149758 Foto:
Niekdajšia supermodelka Cindy Crawford na návšteve kaderníckeho salóna La Jolie v Beverly Hills.
Hoci svoju vrcholovú kariéru už má za sebou, neznamená to, že by Cindy Crawford rezignovala na udržiavanie svojho vzhľadu. Patrí k tomu aj pravidelná návšteva kaderníka.

Päťdesiatpäťročnú americkú krásku, ktorú kedysi titulovali označením supermodelka, zachytili objektívy paparazzov v uliciach Beverly Hills. Crawford si to šinula do vychýreného kaderníckeho salónu La Jolie a nenechala sa dotieravými objektívmi rušiť. Vlastne ani nemusela – vyzerala jednoducho skvelo a asi si to aj dobre uvedomovala.

Crawford pritom predviedla nenútenú kombináciu blúzky v telovej béžovej farbe a rovno strihaných džínsov s vysokým pásom, ktoré tak trošku pripomínali obdobie začiatku deväťdesiatych rokov a podobu Crawfordovej na vrchole kariéry v mnohých reklamách. Zdá sa, že aj po troch dekádach to táto slávna kráska má v sebe.

Video
VIDEO: Cindy Crawford mieri do kaderníckeho salónu. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Po odchode na modelingový „odpočinok“ však svet módy nezostal ochudobnený – už niekoľko rokov v šľapajach slávnej mamy kráča aj jej mladšia ratolesť, dcéra Kaia Gerber. Dvadsaťročná kráska, ktorá podľa mnohých odborníkov vizuálne pripomína mamu Cindy, je v súčasnosti vnímaná ako jedna z najžiadanejších aj najúspešnejších modeliek.

Topmodelka Kaia Gerber v kreácii z kolekcie...
Modelka Kaia Gerber predvádza svoje temné matné...
+5Modelka Kaia Gerber predvádza kreáciu...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ