Gottova dcéra Dominika poriadne prekvapila! Z blondínky je... aha, aká bruneta!

Pravda | 25.01.2022 13:00
425528318 Foto:
Dominika Gottová na zábere so svojím zosnulým otcom Karlom Gottom v roku 2015.
V rodnom Česku jej meno preberajú relatívne často. Asi aj pre slávne priezvisko. Najstaršia dcéra zosnulého slávika Karla Gotta, Dominika Gottová najnovšie vyvolala rozruch zmenou imidžu.

Štyridsaťosemročná dcéra Karla Gotta, ktorá začala priezvisko po slávnom otcovi používať až ako 15-ročná, sa objavila pred pár dňami v Prahe na krste videoklipu. Mnohých prítomných prekvapila novým účesom. Gottovú verejnosť celé dekády poznala ako blondínku, dnes je z prvorodenej dcéry niekdajšieho mnohonásobného Zlatého slávika bruneta.

Ako prezradila pre portál Super.cz, momentálne je z novej zmeny imidžu nadšená. A nielen preto, že by šlo o zmenu vizuálnu, ale tiež má pocit, že to bola voľba priateľskejšia k jej vlasom.

zväčšiť Dominika Gottová dorazila do Prahy a prekvapila... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
656001935 Dominika Gottová dorazila do Prahy a prekvapila novou farbou vlasov.

„Dlhoročným odfarbovaním som mala vlasy šialene zničení. Kaderníci ma odmietali, báli sa mi niečo s tým urobiť, aby mi vôbec nejaké vlasy zostali. Odvahu zobral môj kamarát Vítek a som mu za to vďačná,“ uviedla Gottová pre český šoubiznisový portál.

A čo si myslíte o novej podobe dcéry Karla Gotta vy?

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ