Úplne nahá, v rozkroku žehlička! Česká herečka odmietala nahotu, no Svěrákovi sa nevraví nie

Pravda | 05.03.2022 00:00
Mala vraj zásadu, že sa pred kamerou nevyzlečie. Česká herečka Tereza Ramba, kedysi Voříšková ju však porušila. Ba čo viac, v Prahe sa nachádza aj jej nahý záber v nadživotnej veľkosti.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Niekdajšia hviezda filmu Rafťáci, ktorá sa tiež objavila v komédii Vlastníci alebo snímke Po strništi bos, hrá jednu z hlavných úloh v novom filme otca a syna Svěrákovcov Betlémske světlo. Práve k nemu vznikol aj plagát, ktorý sa ocitol uprostred Prahy a na ktorom dvojnásobná mama pózuje v Evinom rúchu. Intímne partie zakrýva žehlička, ktorú drží v ruke a kábel z nej.

zväčšiť Herečka Tereza Ramba (Voříšková) a jej manžel... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
626661303 Herečka Tereza Ramba (Voříšková) a jej manžel Matyáš Ramba.

„Chvíľku po pôrode ma Jan Svěrák obsadil do úlohy devätnásťročnej slečny, ktorá má v scenári jednu nahú scénu za druhou. Jemu sa tak môžem poďakovať, že som sa behom troch mesiacov dostala do formy,“ citoval Rambu portál iDnes.cz. Napriek tomu, že v minulosti vraj odmietala nahé scény, Jan Svěrák ju presvedčil scenárom. „Prišiel s takým krásnym, nežný scenárom, že som si hovorila, že on a kameraman Vladimír Smutný si zaslúžia dôveru,“ uviedla pre český portál.

zväčšiť Herečka Tereza Ramba na archívnom zábere. Foto: - / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Tereza Ramba, ktorá získala aj sošku za výkon vo vedľajšej úlohe vo filme Vlastníci. Herečka Tereza Ramba na archívnom zábere.

O tom, že Ramba je so svojím „aktom“ spokojná, svedčí aj fakt, že si ho zavesila na sociálnu sieť. Záber tiež sprevádzal rozsiahly opis toho, čo nasledovalo, keď sa jej fotografia v nadživotnej veľkosti objavila v metropole Česka. „Od rána mi volá bulvár a kamaráti, či som to schválila, že sa predsa nevyzliekam. A ja na to: "Už áno!“," napísala česká herečka. „Pretože Janovi sa nehovorí nie. Pretože po pôrode sa človek tak nejako prestane hanbiť. Miluje svoje telo pre to, čo mu dalo. Teraz si pripadám perfektná a stopy po mojich deťoch milujem,“ doplnila tiež s tým, že zábery schválil aj jej životný partner Matyáš.

Video
VIDEO: Trailer k filme Betlehemské svetlo.

Nie všetci sú však novými fotografiami úplne nadšení. Na českom internete a sociálnych sieťach sa rozvírila tiež debata o tom, aké „lacné PR“ sa tvorcovia s filmom Betlémske svetlo snažia robiť. Objavila sa kritika o tom, že plagát je sexistický a rovnako tak aj tlačové materiály k filmu, ktoré dostali redakcie v Českej republike. Jedno vlákno debaty si môžete rozkliknúť aj na odkaze z Twitteru nižšie.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ